O otkachen9000 Registered 26 Декември 2007 #1 Какво мислите ? Даите идеи и предложения http://www.teenzonebg.com
B BattleGrounds Registered 27 Декември 2007 #2 хмм интересно изглежда ама ми са струват малк остраничките чата не ми харесва смисал не и на тази станица иначе изглежа мн добре на външен вид може малко да го поскасиш дългичак е :twisted:
хмм интересно изглежда ама ми са струват малк остраничките чата не ми харесва смисал не и на тази станица иначе изглежа мн добре на външен вид може малко да го поскасиш дългичак е :twisted:
L lays Registered 27 Декември 2007 #3 Готова система ама ми харесва :wink: Знам ли харесва ми темплейта на системата. Успех :?:
F forbiddengod Registered 27 Декември 2007 #5 И според мене няма значение дали дизайна е готов или не, СУПЕР е. Ама ако си е твой, ми интересно как си го направил. Особенно хедъра горе. Успех :?:
И според мене няма значение дали дизайна е готов или не, СУПЕР е. Ама ако си е твой, ми интересно как си го направил. Особенно хедъра горе. Успех :?: