News System

• Автор Автор smn
  • Начална дата Начална дата

smn

Registered
Здравейте,

Трябва ми система за новини, която обновява 9 новини едновременно.
6 от тях са с еднаква конструкция - заглавие, текст, картинка и пак кратък текст-цена.
3 от тях са с конструкция заглавие, картинка, текст и текст отдолу като цена.
Нещо такова...

най добре използвай системата cutenews доста добра и лесна администрация има код който може да си го поставиш в главната страница и така можеш ако искаш и в 100 страници да го сложиш има последни колкото ти искаш да показва само зъглавията , и има последни колкото ти искаш с картинката да ги показва :) и .. абе много добра система за новини :?:

а някакво инфо или линк към страница където е обяснено как може да стане това?
Имам предвид как да направя така че да има картинки и как да направя така че новините да се разполагат по определен начин...

smn каза:
а някакво инфо или линк към страница където е обяснено как може да стане това?
Имам предвид как да направя така че да има картинки и как да направя така че новините да се разполагат по определен начин...
виж това е готова система и е много удобна :) и е съвсем лесна за оправление :

ето тук можеш да видиш на какво е способна :

http://levski-sofia.com

влизаш в сайта и малко по надоло от началото има последни новини виж това е с тая програма направено :)

ето то тук можеш да си я свалиш !

http://cutephp.com/

Аз отдавна я свалих, сложих, тествах, поизпробвах. Не е зле, никак даже.
Ако може обаче да ми кажеш прост код:

--------------------------------------------
картинка .... заглавие
(100х..)
..................... teksttekstteksttekst
..................... teksttekstteksttekst
-------------------------------------------
текст
-------------------------------------------

Картинката е фикс максимум 100х100

Това ми трябва да се повтаря 9 пъти (3х3) на една страница.

аз немога да ти дам кода защото незнам как е !! но мога да ти кажа от каде да го вземеш влизаш си в акаунта в самия скрипт , но задължително трябва да си администатор даваш сетинкс или настройки все едно и също и от там в настройките непомня точно каде имаше да вземеш код за страницата ти и ти си ги настройваш колко да са големи със заглавията и снимките ли да излизат и т.н. :?:

Back
Горе