no-ip.com

BattleGrounds

Registered
направих си ацц изтеглих си програмката стартирах я сложих си майла и паролата . ся какво :) може ли да ми помогнете за пръв път използвам тоя сайт

BattleGrounds каза:
направих си ацц изтеглих си програмката стартирах я сложих си майла и паролата . ся какво :) може ли да ми помогнете за пръв път използвам тоя сайт
В сайта , като се логнеш отиваш на Hosts / Redirects - Add и си готов :)

BattleGrounds каза:
къде се намира това :o немога да се оправя с тоя сайт :) ако ми хелп ще сам ти благодарен много
no.png

като се логнеш цъкаш add

Hostname: Името което искаш.

no-ip.biz - цъкаш върху стрелката по-долу и си избираш хост

Host type:това не го пипаш

ip adress - това ти е ип адреса не пипай

и после натискаш
Create host - и ти изписва че http://domaina.no-ip.org ще бъде активен след 5 минути

благодаря това стана само кажи след като минат 5 мин нещо друго има ли да се прави и получаваш точка. да питам само нещо по специялно трябва ли ми за някакъв сървар на игра

BattleGrounds каза:
благодаря това стана само кажи след като минат 5 мин нещо друго има ли да се прави и получаваш точка. да питам само нещо по специялно трябва ли ми за някакъв сървар на игра
Не трябва нищо друго да се прави след 5-те минути :wink:

не просто слагаш файлове в програмата xampp примерно си слагаш файловете и пишеш domaina.no-ip.org/ и ще видиш файловете който си прикачил :)

добре може ли да ми кажете как да работя с тязи програмка
http://www.download.com/No-IP-DUC-Dynamic-Update-Client-/3000-2165-10055182.html?part=dl-NoIPDUCDy&subj=dl&tag=button
нали това

BattleGrounds каза:
ето ти 1+ само щот си фен на наруто ся кажи как да си слагам файловеи коя е програмката за сървара

изтегли програмата xampp от дата бг инсталлни я в C:\program files\xampp отвори папка C:\program files\xampp\htdocs и там сложи файловете после напиши localhost или domaina.no-ip.org

Откак се помня , съм на БТК .. откак се помня , си карам с AppServ-a .... а някой с динамично ИП да го е пробвал и да му е проработило това , защото при мене 2 пъти се опитвам , сега 3-ти и все не ми се получава

и на мен все още аз съм на недъгав интернет прекъчен мисля към бтк и когато си напиша ип ми излиза че иска парола и усер който се появяват от нкъде

Мм дам ... като сме прецакани с това БТК и така ще си останем прецакани :) няма оправия

Back
Горе