Online Радио с реклами на няколко песни

index

Super Moderator
Чудя се ShoutCast или IceCast да сложа, но искам на всеки няколко реклами да се пуска аудио реклама.Да зареда песните, да го конфигурирам - нее проблем. Става дума за линукс сървър.
Иска м исе да има на 5 песни примерно да се пуска една от рандом подготвените аудио реклами .
 
Хехе, то това дето аз мислех да го правя си го почнал ти, ноо не пречи :p (просто съвпадение)
Ами потърси някой друг плъгин, не може да няма начин.
Или пък си подреди плейлиста с рекламите, така, че да са през колкото искаш песни..

Аз лично ще слагам IceCast заради OpenSource кода най-вече(дразнят ме от NullSoft, че искат да изкарат пари по тоя начин..
 
Ползвал съм ShoutCast, няма проблем никакъв. :) Което и да сложиш ще имаш проблеми само от флууд, най вероянтно (няма отърване). Освен ако не скриеш ай'пи-то. :) Относно това с рекламите, просто слагаш аудио файла с рекламата след която песен искаш и така. :)
 
Добре, а да предложите накакъв виртуален DJ?
На мен ми се искаше автоматично да го прави,но като не може автоматично, някаква система която да изгради някакъв плей лист.НАмерих един, обаче той е платен...http://www.centova.com/pages/home/


А това ,че и двамта сме се запъти , може само да помогне :)
 
Тоест искаш програма с която да водиш? Слагаш един шоуткаст сървър за радиото, а самата музика пускаш с тази програма Sam BroadCast :) Другият вариант е наемаш си един безплатен или платен сървър(препоръчвам), защото има завистници и ще те флуудят. ;)
 

Горе