Online игра(набор на хора)

Статус
Not open for further replies.

NeedFix

Registered
Набирам хора за да пуснем една онлайн игричка(причена:сам не мога се справя :( )Желаещите да пишат в тази тема!

Такава тема съм срещал хиляда пъти , дори и аз съм писал но не в този форум . Такава игра не се прави като обикновенен сайт :) . А и ако
направи да не мислиш че много хора ще я играят . Преди беше друго ,
bulfleet.com - тази игра съвсем промени ежедневието ми , от сутрин до вечер съм на компютъра с цел да не ме унищожат . Сега също излезнаха добри игри imperiaonline.org , bitka.net -тя е горе долу ....
Сега не играя нищо ,защото не ми стига времето ....:)
Успех иначе :?:

Става дума за готова игра(в момента много мизерна)да бъде подобрена и пусната на free server или кадето и да е(не е нужно да си голям разбирач проста да имаш желание)!

Player_pz:Защо така мислиш???Например www.battleon.com ; www.darkgaalxy.com ;www.dragon.in...(на татък не я знам) имат многа потребители!!!
Battleon В момента имат близа 12000 играчи!!! :wink:

NeedFix каза:
Става дума за готова игра(в момента много мизерна)да бъде подобрена и пусната на free server или кадето и да е(не е нужно да си голям разбирач проста да имаш желание)!

Player_pz:Защо така мислиш???Например www.battleon.com ; www.darkgaalxy.com ;www.dragon.in...(на татък не я знам) имат многа потребители!!!

м то и аз не съм голям разбирач, дай да видим как изглежда :)

NeedFix каза:

Добре , дай да видиме ...съгласен съм :wink:

Какво ще се прави на тази игра дето я правиш.В много форуми наистина хора които нищо не разбират питат от къде мога да си изтегля тази игра искам да си направя игра като битка нет и такива подобни.И аз преди бях почнал да правим с един познат една игра но не се получи.Пробвахме да е на флаш и пак не стана и се отказахме.Иначе играта е много смислена тя е детективска трябва да се открие убиеца в един влак а влака е Ориент Експрес.

Може да си направим едно царство на зеления дракон.Да си измислим неща различни от другите

м за зелен дракон незнам, аз си падам по стила на булфлеет. но каквото и да е с мерак ще е

и NeedFx неразбрах, каква е тази готова игра, как така готова?

Колкото и да ми се иска да можех(за другите не знам) да направя нещо като Battleon.com не мога .Играта се казва dragon knight и е с ужасни представяне тъй като преди да я кача искам да я видите всички и да добавите по нещо от себе си (в момента търся link ) ако искате мога да вие я пратя по стария начин(e-mail).

ДОбре потърси, ама ако е тая като за начало трябва да се преведе на бг :D после да се напишат инструкции
за промяна на геймплея нз дали ще успеем

тази игра верно не вдъхва доверие и не създава интерес...каде ги търсиш да потърся и аз :D

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе