Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
boby каза:как мога да свържа PC-то с телевизора, тоест каквото се показва на монитора, това да излиза на телевизора. Видеокартата ме не е nVidia. С Windows XP съм.
iwanov каза:boby каза:как мога да свържа PC-то с телевизора, тоест каквото се показва на монитора, това да излиза на телевизора. Видеокартата ме не е nVidia. С Windows XP съм.
Ако не се лъжа имаше някакъв специялен кабел и с него просто ги свързваш. Мисля че небеше много скъп.
За съжаление нямам TV аут. Благодаря и на двама ви.StormBreaker каза:iwanov каза:boby каза:как мога да свържа PC-то с телевизора, тоест каквото се показва на монитора, това да излиза на телевизора. Видеокартата ме не е nVidia. С Windows XP съм.
Ако не се лъжа имаше някакъв специялен кабел и с него просто ги свързваш. Мисля че небеше много скъп.
Картата ти трябва да има TV-out. Кабела не е скъп. Всичко се настройва от контрол панела на картата и телевизора го пускаш все едно е на видео.
Intel 82945G Express Chipset Family (128 MB)petri4kov каза:Кажи модела на картата.