Photoshop лого, комбинация с Blender

PhrozenCrew

Registered
Как ви се струва подобна картинка. Интересно ми е мнението ви.
web_tourist_logo.jpg

Благодаря!

Самите дъски където е разположена чашата не са много реални.. + самата чаша.. ;)
Иначе като цяло 6+ имаш от мен :)

Не е зле, но мисля че ще е по-добре, ако изсветлиш малко "дъските" и текста. Но също се под ЯЖ и ПИЙ от знанието... А виждам само една чаша, няма да е зле, ако сложиш една чиния боб (примерно) или нещо за ядене!

Това е засега! Иначе браво! Супер е...

Ами става, но виж сега чашата от къде и идва светлината, ти точно там си го затъмнил. Малкия текст се чете, но не много лесно. Абе общо взето има какво да се желае още :)

Послушах ви и пипнах малко сцената като увеличих и детайлността.
Голямата картинка може да се види тук:

http://web-tourist.net/project/phrozencrew/masa._big_v01.jpg

А ето и картинката с намален размер и много лека обработка тук:

masa._v01.jpg

Едва ли ще мога да направя всичко перфектно, защото не съм изчел цялата теория за светлината нито съм учил дизайн и почти нищо не знам за цветовете, баланса, фокусиране на камера и т.н., но все пак се постарах.

Мисля, че Blender 3D е невероятна програма за правене на подобни сцени и за игри(енджина писан на python е един от най добрите). А в комбинация с прелестния Photoshop дори и ламе като мен може да се пробва да създава картинки. До колко успявам вие казвате.

Браво. Това повече ми хареса, предишното беше някакси замъглене, това е по-светло и по набива на очи. А между другото oт Blender 3D пуснаха нова версия ;)

Ефектите и цветовете на текста не ми харесва, иначе има още работа, пробвай да го направиш по "реално".

Back
Горе