Photoshop проблем с Free Transform!

naiki999

Registered
Когато дам free transform (ctrl+t) ми забива компа бях с CS2 после форматнах сложих cs3 ама нищо цъкна ли фрее трансформа "***' после пак формат вече без да качвам каквото и да е на компа само фотошопа сложих 2 не стана махнах я сложих 3 и пак същото. двоиката ми е от studio-bg.com та сиреч требва да бачка а CS3 от калдата. незнам с какво може да ми помогнете освен с някоя антивирусна аз съм с аваст и много фаида няма. ако някои се сети нещо да пише. тая програма ми е половината живот :?

edit: извъртях nod32 , avira и avast и нищо
 
Има файда от Аваст.
Въведи и някакъв по кадърен лицензен код.
Ето няколко
:arrow: http://aidanet.data.bg/cracks/%5bavast%204.7.871%5d%20Cracks/Avast%20Pro%20v4.7.871%20French%20keygen%20by%20BS.zip
:arrow: http://store3.data.bg/aidanet/cracks/%5bavast%204.7.871%5d%20Serials/%5b'avast%204.7.871'%5d%20SN.txt

Дано ти помогне :?:
 
мда. продължава да забива. немерих си нов хард и сега ще пробвам да му сложа цс3.
 
Това ще да не е от фотошопа според мен, но се пак пробвай и пробвай само CS на стария хард и кажи дали и на него ти прави проблеми.
 
wina е този които ползвам от година насам xp sp2 фотошоп теглих от всевазможни места и всемъзможни версии, харда си смених и нищо когато използвам селект инструмента или някои подобен забива. незацикля ами направо спира все едно съм извадил рамта та тука сега пробрах с различна рам и пак не става. ще продължавам да ръчкам само дъното и процесора не сам пробвал само :lol:
 
Аз съм с този от studio-bg и нямам проблеми.Вероятно проблема хардуерен и е в твоя компютър!
 

Горе