R RhythmiX Registered 8 Юни 2006 #1 Ха сега де...аз без PS немога да живея,а след,като го стартирам започна да ми изписва следната грешка: Memory could be not allocated for the activation process. Please close all applications and try again.
Ха сега де...аз без PS немога да живея,а след,като го стартирам започна да ми изписва следната грешка: Memory could be not allocated for the activation process. Please close all applications and try again.
F fena Super Moderator 8 Юни 2006 #2 RhythmiX каза: Ха сега де...аз без PS немога да живея,а след,като го стартирам започна да ми изписва следната грешка: Memory could be not allocated for the activation process. Please close all applications and try again. Увеличете... ми преинсталираи го
RhythmiX каза: Ха сега де...аз без PS немога да живея,а след,като го стартирам започна да ми изписва следната грешка: Memory could be not allocated for the activation process. Please close all applications and try again. Увеличете... ми преинсталираи го
M mute Registered 8 Юни 2006 #3 Пише че нямаш свободна памет. сигорно си му посочил да ползва много от рам паметта ти и в момента няма толкова свободна ,затвори всички програми и пробвай да го пуснеш
Пише че нямаш свободна памет. сигорно си му посочил да ползва много от рам паметта ти и в момента няма толкова свободна ,затвори всички програми и пробвай да го пуснеш
N NetCutter Registered 8 Юни 2006 #4 На мене така ми ставаше с CS2 ,ако успееш да го поправиш,кажи как,ако ли не - Реинстал и тва е