PHP - Обикновена книга за гости 2 - не изисква mySQL

• Автор Автор staf
  • Начална дата Начална дата

staf

Registered
Това е новата книга за гости има доста нови подобрения.
Скрипра който се използва е много прост, в което ще се убедите сами.Има и администраторска част, която може да модерирате както искате.

Изтегли Книгата за гости Урок тук

Ето два скрийна от книгата за гости. А ето тук можете да тествате книгата за гости.

knigazagosti1.gif

knigazagosti2.gif

За да смените паролата на вашия контрол панел трябва да отворите файл admin.php и на този ред да
промените вашия потребителско име и вашата парола.
if ($potrebitel!='потребителско име' || $pas!='парола')

При проблеми питайте в тази тема.

staf може да се смеете с мен,ама аз я изтеглих,после какво да ги правя папките,незнам как да си я сложа в саита

Ами отваряш файл index.php и вече виждаш книгата и може да пишеш в нея.

ами като искам да си я кача в саита,цялата папка директо ли качвам :shock:
а и потрбител и парола това само на мен ли схте ми излиза или е за всички

svet каза:
ами като искам да си я кача в саита,цялата папка директо ли качвам :shock:
а и потрбител и парола това само на мен ли схте ми излиза или е за всички
Да, както се намират файловете в папката така и трябва да ги качиш в сайта ти.
Можеш да махнеш линка за контрол панела.На всички се показва.

Книгата е направо страхотна, но аз имам проблемче с нея - свалих я и я качих на сайта си но нещо не се получава - като напиша нещо ми дава да сейфвам нещо. Много ще съм ти благодарен ако погледнеш и си дадеш мнението: http://probna-rabota.hit.bg/index.php
Благодаря ти предварително!!!

P.S. Това не е страницата ми, а просто тук я качих да я изпробвам

шефе да те питам има ли възможност да се направи така че като има повече от 11 поста да показва линк за следваща страница?

Защо ми дава тези грешки в Админ панела:

Код:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\ah\admin\admin.php:8) in C:\Program Files\xampp\htdocs\ah\admin\admin.php on line 10

Приятелю тази книга е страхотна, обаче не може ли да се направи така че да могат да се редактират въведените мнения? Благодаря ти!

Разбрах от къде идва грешката ! Значи изтрийте съдържанието от admin.php(намери са в папката "admin") ! След това въведете във файла този код:

Код:
<?php
include "../db.php";
session_start(); 
$potrebitel = $HTTP_POST_VARS['potrebitel']; 
$pas = $HTTP_POST_VARS['pas']; 
if ($potrebitel!='portebitelq tuk'||$pas!='parolata tuk') 
{ 
echo ' <center><font size=4 color=red>The password and username does not match</font></center> ';
exit;
} 
else 
{ 
$HTTP_SESSION_VARS['potrebitel'] = $potrebitel; 
} 
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Admin Panel</title>
<link rel="stylesheet" href="../files/font.css" type="text/css">
</head>

<body>
<table width="590" align="center">
<tr>
<td>
<?
for ($i=$broi; $i>0; $i--) {
if (is_file("../posts/".$i.".html")) {
include "../posts/".$i.".html";
echo " <a href='edit.php?file=".$i."' class='BlockTextSmall'>(<b>Add Answer</b>)</a> ";
echo " <a href='del.php?file=".$i."' class='BlockTextSmall'>(<b>Delete</b>)</a> "; 
echo "<br><br>";
}
}
?>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

Така намерете този ред :

if ($potrebitel!='portebitelq tuk'||$pas!='parolata tuk')

и го редактирайте ! Това ще бъде потребителското име на админа и паролата му !

сега Сейфнете файла и сте готови ! Остава да го качите на някой хостинг който поддържа пхп!

:| Искам да попитам за какво ми служи този контрол панел, защото когато вляза с потребителско име и парола ми изкарва празна страница. Моля ви помогнете! :|

Back
Горе