SmOKe_MaChiNe
Registered
Здравейте. Някой ако има време може ли да ми напише един скрипт, имам търсачка и ми трябва скрипт който да отчита последните 10 - 20 търсения, но без SQL ... Просто скрипт който да вкарва стойността на променливата на търсенето в текстови файл, от който след това да чете първите 10 реда и да ги вкарва в друга променлива.
Примерно: Някой търси думата "internet" , стойността на $Search става internet , и докато се зарежда страницата с резултатите, думата internet се вкарва като най-горен ред в lastsearches.txt
И след това искам да се присвои някаква променлива на всеки ред от този файл (lastsearches.txt) например: $lastsearch[1] $lastsearch[2] от там мисля, че ще се оправя.
Бих ви бил благодарен ако ми помогнете.
Примерно: Някой търси думата "internet" , стойността на $Search става internet , и докато се зарежда страницата с резултатите, думата internet се вкарва като най-горен ред в lastsearches.txt
И след това искам да се присвои някаква променлива на всеки ред от този файл (lastsearches.txt) например: $lastsearch[1] $lastsearch[2] от там мисля, че ще се оправя.
Бих ви бил благодарен ако ми помогнете.