php скрипт за записване на дадена картинка

mizarck

Registered
здравейте,
има ли начин даден php скрипт при всяко негово пускане да записва на харда дадена картинка
пример:
картинка: domain.com/image/logo.jpg
запис на диска: E:/image/logo1.jpg

има ли начин да стане

пп не говоря за ъплоуд система

Благодаря предварително

mizarck каза:
здравейте,
има ли начин даден php скрипт при всяко негово пускане да записва на харда дадена картинка
пример:
картинка: domain.com/image/logo.jpg
запис на диска: E:/image/logo1.jpg

има ли начин да стане

пп не говоря за ъплоуд система

Благодаря предварително

Не и без разрешението на потребителя на съответния компютър...

Slavei каза:

какво изкаш да кажеш с това
че неможе де се копира дадена картинка без човекат от който я зимам да е съгласен ако е това то не е така става дума за една онлайн камера просто на всеки 3 секунди има нова картинка и нея ще я записвам според чеса на моя комп и мисля че ще стане

mizarck каза:
Slavei каза:

какво изкаш да кажеш с това
че неможе де се копира дадена картинка без човекат от който я зимам да е съгласен ако е това то не е така става дума за една онлайн камера просто на всеки 3 секунди има нова картинка и нея ще я записвам според чеса на моя комп и мисля че ще стане

Извинявай, явно съм те разбрал грешно. Следващият път уточнявай на кой компютър искаш да записваш. Аз разбрах, че искаш като ти отворя сайта и да се запише фаил на моя компютър.

Не знам дали ще стане през браузъра, но мога да ти дам идея как да стане по фтп.

пусkaш един фтп сървър на твойта машина
четеш ТУК как с php да качиш файл на фтп сървър.

Но не знам как да вземеш снимките от камерата. Но мисля, че няма да е проблем. Просто не съм го правил.

мм това което даде за фгп е доста полезно но за съжаление няма да ми е нужно защото ще се записват нещата на моя компютар а за копирането на снимките ще използвам функцията copy() :)
но все пак тва за фтп е доста полезно

Back
Горе