Здравейте , трябва ми малко помощ ..... Искам да направа php форма за въвеждане на текст , но например ако искаш да въведеш линк да има едно бутонче до формата и след като го маркираш текста който искаш да зададеш като линк да излиза едно прозорче в който да въведеш адреса.
Нещо както е тука за пускане на тема, но линка да се въвежда за дадена дума от малко прозорче .
Трябва ми само са url не ми трябват други екстри !!!
И тази форма да се запазва в базата данни ....
След това като си изискам съдържанието на дадената колонка да ми вади правилно текста (линка) ....
Връзката и въвеждането към базата мога да си ги направя, но незнам тази форма как да стане .
Незнам дали обясних добре, но ще съм благодарен на всеки който има няква идея как може да стане това.
Нещо както е тука за пускане на тема, но линка да се въвежда за дадена дума от малко прозорче .
Трябва ми само са url не ми трябват други екстри !!!
И тази форма да се запазва в базата данни ....
След това като си изискам съдържанието на дадената колонка да ми вади правилно текста (линка) ....
Връзката и въвеждането към базата мога да си ги направя, но незнам тази форма как да стане .
Незнам дали обясних добре, но ще съм благодарен на всеки който има няква идея как може да стане това.