PHP 5 в лесни стъпки купувам цена 10лв

just_pepi

Registered
Здравеите препоръчха ми PHP5 в лесни стъпки но тъи катао софт прес вече не я печатат а целия тираж е изчерпан бих искал да попитам дали някои я има и я е прочел защото ако не му трябва мога да я купя мисля че струваше 5лв готов съм да дам 7лв :D от София съм.

Преди време и аз бях питал същото нещо,че и аз я търся книгата,но никой не си я дава.. :) Даже пуснах и тема в data.bg,ама и там не сполучих и сега мисля да си купувам "Разработване на проекти с PHP и MySql"..Иначе успех в търсенето :?:

FestarBG каза:
Преди време и аз бях питал същото нещо,че и аз я търся книгата,но никой не си я дава.. :) Даже пуснах и тема в data.bg,ама и там не сполучих и сега мисля да си купувам "Разработване на проекти с PHP и MySql"..Иначе успех в търсенето :?:
Ех :( ами в такъв случаи ако има някои добър човек дето иска да помогне и просто да ми я даде да я прочета ще е супер (не съм ламер и можете да бъдете сигурни че на книжката няма да се случи нищо) :) офертата за купуването си остава де.

Пет струва, ама не си стрива парите... ироците зе РНР на оур съдържат много повече полезна информация.

K0ceTo каза:
Пет струва, ама не си стрива парите... ироците зе РНР на оур съдържат много повече полезна информация.
друго си е на книжка да ги имаш тия работи , а и по-лесно се научава основните неща на php

edit :
just_pepi каза:
stundio каза:
Струва 6 лв аз я имам,но незнам да ли да си я дам :)
ами добре щом стура 6лв ще дам 8лв :)
на мен дай 9 и ти я давам :D
п.с. нещо нкижарници ала бала при вас няма ли

Даваш ли 15 за електронен вариант ?

Аз я видях в библиотеката на УНСС и си я взех с картата на приятелката ми и ще е в мен още месец , та ако намерим време ще я сканирам и преработя в пдф например :wink:

gryp каза:
Даваш ли 15 за електронен вариант ?

Аз я видях в библиотеката на УНСС и си я взех с картата на приятелката ми и ще е в мен още месец , та ако намерим време ще я сканирам и преработя в пдф например :wink:
Ами благодаря ти за предложението но 15 вече са ми много :)

Аз да се помайтапя , имах в пред вид , че ако намеря време ще я сканирам и ще я кача някаде :wink:

Back
Горе