Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ЕхFestarBG каза:Преди време и аз бях питал същото нещо,че и аз я търся книгата,но никой не си я дава..Даже пуснах и тема в data.bg,ама и там не сполучих и сега мисля да си купувам "Разработване на проекти с PHP и MySql"..Иначе успех в търсенето :?:
ами добре щом стура 6лв ще дам 8лвstundio каза:Струва 6 лв аз я имам,но незнам да ли да си я дам![]()
друго си е на книжка да ги имаш тия работи , а и по-лесно се научава основните неща на phpK0ceTo каза:Пет струва, ама не си стрива парите... ироците зе РНР на оур съдържат много повече полезна информация.
на мен дай 9 и ти я давамjust_pepi каза:ами добре щом стура 6лв ще дам 8лвstundio каза:Струва 6 лв аз я имам,но незнам да ли да си я дам![]()
![]()
Ами благодаря ти за предложението но 15 вече са ми многоgryp каза:Даваш ли 15 за електронен вариант ?
Аз я видях в библиотеката на УНСС и си я взех с картата на приятелката ми и ще е в мен още месец , та ако намерим време ще я сканирам и преработя в пдф например :wink: