php???

gLaVoReZa

Registered
Въпросът ми е - откъде мога да намеря някакъв интерпретатор, за php - който да може да интерпретира php кодове - офлайн.
Не ми трябват разни чудесии - Apache, сървъри и т.н, трябва ми просто интерпретатор - и то максимално лесен за ползване.

Мисля че да си преглежда php-тата през комп-а..
Ами, програмки такива не съм чувал, иснталваш си app serv , това не е чудесия, много хубава програмка си е.. :wink:

mupcku каза:
А какво имаш предвид под интерпретатор?

Ще поясня - Значи, трябва ми програма, в която като напиша един пхп скрипт, и тя да го изпълнява(не в интернет, а на компютъра ми).

По лесно от това да си инсталираш xampp няма.
Няма да имаш нужда от интернет за да ти се изпълняват скриптовете.
Просто трябва да ги слагаш в директорията htdocs на xampp-a и след това да ги стартираш по следния начин:
http://localhost/името на скрипта .

Има урок как да си инсталнеш xampp на твоя комп.

Пак казвам -> нямаш нужда от интернет.

Xampp и AppServ това е най-доброто .. поне предлагат и phpmyadmin ако ще ползваш по-сложни скриптове ! :)

Guliat каза:
Xampp и AppServ това е най-доброто .. поне предлагат и phpmyadmin ако ще ползваш по-сложни скриптове ! :)

Тези които съм предложил също предлагат phpmyadmin.

Засега Xampp ми е доста удобен, по-нататък ако ми потрябва нещо друго ще имам в предвид програмите, които ми предложихте.
Много благодаря на всички. :?:

Еми чувал съм че сигурността му куца,тъй че ако ще пускаш нещо сериозно,мини на друг :wink:

Back
Горе