Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
php 5 е версия на phpkWo каза:някой ще обясни ли за php5 какво е ? :Д
и как да рабера кой php ползвам аз
Ти с коя версия си? На WAMP имам предив.F1r3Fl3x каза:Най-добре е да си свалиш Wamp2![]()
WampServer2.0i и при мен работи безпроблемно !vesku каза:Ти с коя версия си? На WAMP имам предив.F1r3Fl3x каза:Най-добре е да си свалиш Wamp2![]()
WampServer 2.0i ?
Мда, супер е. Инсталирал съм си и едно модче на Tray меню-то и xDebug и работата спи. Никакви проблеми нямам. Сега само малко ще тествам да сложа вместо Апаче LightTPD, но засега не върви много добреSveXteZ каза:WampServer2.0i и при мен работи безпроблемно !vesku каза:Ти с коя версия си? На WAMP имам предив.F1r3Fl3x каза:Най-добре е да си свалиш Wamp2![]()
WampServer 2.0i ?
НеkWo каза:аз се опрайх с xampp 5.3 ама значи да уча за OOP така ли ?
Ако ще се занимаваш с PHP сериозно ще ти се наложи да го учиш, защото се изисква от много фирми. Можеш естествено да си направиш и сайт без OOP, но пак ще е по-трудно.kWo каза:аз се опрайх с xampp 5.3 ама значи да уча за OOP така ли ?
Аз не ги и усетих.federer_11 каза:Aко си опитен програмист, ще свикнеш с новостите за ден-два най-много![]()