PHPBB логин/ сайт интерграция.

freewap

Registered
Здравейте. Видях, че има писано за това как да направя форума и сайта да работят с една регистрация, но въпроса ми е как да направя, когато даден потребител е логнат в сайта, да бъде логнат и във форума? Пример:
user:ivancho се логва в сйта ми и продължава да си гледа някакви простутии на него, обаче когато кликне на линка "Форум" той да е логнат в него и да не се налага да се логва повторно. Ще бъда максимално щастлив ако отговорите са с минимална сложност :))))
Благодаря ви предварително за отделеното време.

FreeWap

freewap каза:
Здравейте. Видях, че има писано за това как да направя форума и сайта да работят с една регистрация, но въпроса ми е как да направя, когато даден потребител е логнат в сайта, да бъде логнат и във форума? Пример:
user:ivancho се логва в сйта ми и продължава да си гледа някакви простутии на него, обаче когато кликне на линка "Форум" той да е логнат в него и да не се налага да се логва повторно. Ще бъда максимално щастлив ако отговорите са с минимална сложност :))))
Благодаря ви предварително за отделеното време.

FreeWap

Трябва да се напише цял урок за това и то много внимателно.
НЕ мога да ти обясня с един топик как ще стане.

Много ми се иска да напиша такъв урок тъй като интереса е
много голям ( меко казано ) но това е свързано с тестове, бъгове, демо и доста обяснение.

Искам да напиша урок, който ще е разбираем за всеки
и лесно изпълним.
Без бъгове .

Това не става за един ден но ще се опитам да го напиша в близко бъдеще.

Един такъв урок би решил проблемите на много хора, които искат да имат сайтове с лесен и изпитан логин и регистрация.

И то без да разбират от програмиране.

дам би било много добре. ще следя за новини по този въпрос :) мерси предварително и се надявам скоро да прочета урока. :?:

Back
Горе