Phpbb2 - проблем с автоматичен login

tabakoff_88

Registered
Привет отново.

Така и така днес седнах и реших да отстраня проблемите по форума си, та ми трябва отново малко помощ. Прерових админският панел, ама.. не мога да открия къде е проблема - като потребител чукне на отметката "влизай автоматично" на следващото влизане отново си пита за парола и не се логва. Дали не е някоя по-забутана настройка или ще трябва интервенция ня кода.

ПП съжалявам, ако вече има такава тема, но не можах да откиря нищо :)

Приятен следобед! :)

ако си пипал нещо по файловете login.php или sessions.php ще прави проблеми , трябва да ги подмениш .

Хах... помня ли вече :)

Променял съм работи по кода предимно от уроци, които са били публикувани тук... Дали тези файлове се променят честичко при тези уроци :)

ПП по-олигофренски въпрос не съм задавал

просто запази старите файлове качи нови и пробвай ако става значи проблема е в тези два файла , триеш новия logjn.php качваш стария и ако не прави така значи проблема е в login.php или правиш обратното със sessions.php

то това е ясно, ама дали ще ми развали някои от модификациите, които съм правил до сега....

възможно ли е да не съм отметнал нещо в администраторския панел?

tabakoff_88 каза:
то това е ясно, ама дали ще ми развали някои от модификациите, които съм правил до сега....

възможно ли е да не съм отметнал нещо в администраторския панел?
не ... няма такава функция в администраторския панел да гласиш дали потребителите да се запомнят или не при всички случеи потребителя цъкне ли на тикчето трябва да работи .

При доста от темплейтите на рнрВВ2 тази функция не работи по "рождение" и може и да не успееш да го оправиш, защото не си го предизвикал ти. Има някои доста груби грешки, които са пренасяне от един в друг темплейт и никой не е забелязал - една от тях е проблем с търсенето във форумите.

Back
Горе