phpBB2 Google bot?

DevNull

Registered
Здравейте.
Някой може ли да ми предложи работещ и свестен googlebot мод за phpbb2 този който е като урок тук в туриста ми дава хиляди грешки а не ми се занимава с него ... последния път като се опитвах да го оправя скапах целия форум... :idea: :lol:

Единственото което ми трябва е като влезне в сайта (интеграция с phpBB) при онлайн потребителите във форума да излиза като потребител Google например.
 
Това е за колко хора са влезнали и къде са влезнали. мен ме интересува да направя нещо като сесия или и аз незнам точно какво е и когато бота е в сайта (форума) долу където показва

Регистрирани потребители: Нула
Регистрирани потребители: admin , Google

където Google е гугъл бота.
 
skeed каза:

Бате ти май изобщо не четеш какво ми даваш това е за Rewrite на линковете от форума към по благоприятни за гугъл, също така и за премахване на сесиите към ботовете демек ботовете да нямат session ID.

Това което искам е. когато Google Bot влезне във форума най-долу където пише регистрирани потребители да пише и името на бота както става при PHPBB3 когато бота е влезнал пише Google Bot примерно.

Нещата които си ми дал до сега нямат този ефект. има един урок тук в туриста но той е пълен с бъгове които аз така и не мога да отстраня.
 
googlebot.jpg


П.С. оправих се вече си работи перфектно. Все пак благодаря на отзовалите се . :eek:
 
http://zone-bg.info/articles.php?article_id=11 , явно си истеглил файловете аз си играх да надпиша урок :D както и да е браво! :)
 

Горе