R ReD_z0n3 Registered 10 Ноември 2009 #1 някои може ли да ми каже как да направя така , че да имам на разделите бутон Нов Отгово , Нова тема ,
някои може ли да ми каже как да направя така , че да имам на разделите бутон Нов Отгово , Нова тема ,
S shukri_93 Registered 10 Ноември 2009 #2 Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете...
Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете...
R ReD_z0n3 Registered 10 Ноември 2009 #3 shukri_93 каза: Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете... Увеличете... до колкот съм разбрал папката "en" е преименувам на "bg"
shukri_93 каза: Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете... Увеличете... до колкот съм разбрал папката "en" е преименувам на "bg"
R ReD_z0n3 Registered 10 Ноември 2009 #4 shukri_93 каза: Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете... Увеличете... Мерси много
shukri_93 каза: Ползвайте търсачка бе хора всяка втора тема е такава. :shock: Копираш папката с ен бутоните и я преименуваш на бг Увеличете... Увеличете... Мерси много