phpBB3 v.s. IPB

SandPrince

Registered
според вас кой форум е по-добър - phpBB3 или IPB.
понеже новия phpBB3 е доста богат на функции и според мен може лесно да съперничи на IPB-то.
но все пак остава въпроса кой е по-добър...

Мене лично ми харесва ИПБ но пхпбб3 е много по-функционален и може да се мери с ипб както казва санд Но ипб е номер 1

Сега ще ударя една голяма теза :P :

1. Малко за IPB това е един невероятен форум с много възможности.но има и мн недостатъци твърде много js и много се усложниява иначе форума е перфектен,но доста бъгав за хора със слаба връзка.

2.phpbb 2.x - Не е лош форум всичко е мнго просто и улеснено за работа лесно се превежда,интегрира и.т.н , но (тука едно голямо НО) ако не сложиш някаква защита този форум се хаква значително лесно иначе е приятен за ползване,безплатен не катоIPB,но е много под нивото на IPB.

3.phpbb 3.x - Новата версия на познатия форум - почти едно и също само че с някоя др екстра и вче се опитват да настигат ipb.

4.vb - много интересен форум лично за мен много приятен за ползване недостатъци само 3

- Платен
- Няма ного модове за неко
- Няма БГ език

Имам един форум на phpBB3 и съм много доволен.Работя и с IPB,но той ми харесва повече.Има много повече функции и можеш да направиш почти всичко от админ панела.

Някой може ли да ми даде линк за безплатен IPB възможно най-новата версия.

Благодаря.

Back
Горе