A Al Registered 5 Октомври 2009 #1 Снощи ми се наложи да премествам един блог от една машина на друга. Обаче на новата машина като импортирам .. базата данни ми излиза на "???????" Защо така ? след като преди блога е бил на "UTF-8"
Снощи ми се наложи да премествам един блог от една машина на друга. Обаче на новата машина като импортирам .. базата данни ми излиза на "???????" Защо така ? след като преди блога е бил на "UTF-8"
vasilev Registered 5 Октомври 2009 #2 и на мен така ми се получи преди , в phpmyadmin като влезнеш , направи една база с utf-8 general ci и след това импортни в нея ..
и на мен така ми се получи преди , в phpmyadmin като влезнеш , направи една база с utf-8 general ci и след това импортни в нея ..
vasilev Registered 5 Октомври 2009 #4 не човек .. аз така импортнах 30 таблици и след това смених колацията на всяка .. повярвай повече работа е по добре първо базата с колация и после импортваш
не човек .. аз така импортнах 30 таблици и след това смених колацията на всяка .. повярвай повече работа е по добре първо базата с колация и после импортваш