Plugins за Opera.

index

Super Moderator
Имали някакви плъгини за Opera , от рода на речниците на Mozilla, който да поправят грешките ?

В опера 10 има вградена опция за поправка на текста
нарича се проверка на правописа. за 9.64 има също, но трябва да се инсталира отделно
http://my.opera.com в раздела на българският форум има и тема за речник.

Мозилата започна много да се подиграва с мен.И мисля да мина на опера , докато не стане положението още по-трагично. Мерси за отговора.Ще я пробвам.

Това съм го направил отдавна. Просто Фирефокс взе да става много зле. Хаби повече ресурси за нищо.
преди няколко дни се ядосах на опера и пуснах мозила ( имам я за да тествам сайтовете ), но разбрах колко са яки жестовете с мишката, проверяването на пощата с 1 клавишна комбинация и още куп екстри :)
Бях с 9.64, но ти препоръчвам определено 10 въпреки че е бета е много добра и е стабилна. Има само един бъг с капчата, ще го разбереш когато се опиташ да се логнеш в сайт с капча.

НА мене ми харчи от рода на 700 мб.А ако я оставя вечерта пусната , то на сутринта ще ми прати съобщения ,че недостига рам на компютъра.
А някой аддон който да блокира рекламите като адблок на мозилла ?

index каза:
НА мене ми харчи от рода на 700 мб.А ако я оставя вечерта пусната , то на сутринта ще ми прати съобщения ,че недостига рам на компютъра.
А някой аддон който да блокира рекламите като адблок на мозилла ?
Да има при това е доста функционален !
Малко късничко ти отговорих, забравил съм да оставя темата на следене, сега ще го направя.

Изтегли
Някой имаше и блог за това, но ми отказа приятелство и не мога да му намеря блога. Във единия файл е описано какво трябва да се прави :?:
и btw в Опера няма addons тъпите и създатели отказват да въведат тази екстра ...

Back
Горе