POP бг фен сайтове

SandPrince

Registered
можете ли да ми намерите български фен сайтове на играта Prince of perisa че скоро ще почвам скоро моя - а той ще бъде адски добър така смятам да го направя и да бъде най-извастния - та да видя какво горе-долу да има макар аз да съм го измислил вече.

Ами да ти кажа маи няма български фен сайт на тази игра. Надявам се твоя да е найстина супер. Покаже ако имаш някоя beta версия на сайта! :?:

crazy_dog каза:
Ами да ти кажа маи няма български фен сайт на тази игра. Надявам се твоя да е найстина супер. Покаже ако имаш някоя beta версия на сайта! :?:

бета версия все още няма за съжаление . от утре обаче почвам да работя по дизайна на сайта. преди имаше един фен сайт който се намираше на адрес www.pop-ttt.bg но от доста време вече не функционира.беше правен с phpfusion - добре беше направен.аз обаче искам всичко по сайта да е оригинално и да не ползвам cms , щото съм адски голям фен на тая игра и просто...а бях направил един сайт за тази игра : www.gametrilogia.free.bg - но този е от първите ми опити за сайтове и не е кой знае какво.

Back
Горе