На мен също много ми хареса сайта - и като дизайн, подредба, удобство - много е добър, БРАВО! А и доста нещица си харесах, ценичките са супер, при мен ще е на букмарк и скоро ще го напазарувам - за да чекна и останалата част от обслужването
Само един мъъъничък съвет от мен. Понеже следя по-отблизо нещата в този сектор: внимавайте да не отнесете някоя глоба от страна на Комисията на потребителите.
1. Този 7 дей мъни бек... то туй всъщност е законът, нали? Поместете задължително правата на потребителя за търговия през интернет, както и вашите права и задължения.
2. Приемо-предавателен протокол - това добре,макар и да е стандарт за доставка по куриер. Но и касова бележка също - информирайте хората, че трябва да си я пазят, ако искат да върнат нещо или ако ще се обръщат към вас за дефекти.
3. Контактите ви - само на форма. Едно, че скоро ще стане задължително да се поместват всички контактни данни на търговеца, включително и регистрация на фирмата и т.н. А от собствен опит на клиент онлайн да ви кажа, че това е първото,което гледам на магазините. Именно това създава доверието ми към стоките - знам, че във всеки един момент ако не отговарят телефоните и мейлите на магазина, мога да се вдигна до адреса и да си заменя стоката. Помислете сериозно над това - може както да ви отвори, така и да ви затвори врати...
4. Задължително е да се посочва страната-производител на всеки продукт, някъде да пише: цени с вкл. ДДС, в български лева и тямподобни - поровете в закона за електронната търговия, за да се оправите юридически
Мдаам, съветът стана ГОЛЯМ