portokal.bg - Измамници

Статус
Not open for further replies.

eshk0

Registered
Здравейте,

Тази тема я пускам защото ме измамиха от портокал.бг, ако някой прави партньорство с тях да предприеме мерки.

В началото ми писаха мейл, че искат да сме партниори, да им сложа реклама и те ми предлагат тениски.

Направихме сделката, всичко беше ок, но след като приключихме и дойде време да ми пратят тениските, оп айде всичко спря и няма нито дума от тях, вече минаха 15-20 дена и нищо.

Просто съм възмутен от тях :evil:

И как да погледнем темата ти, като се изисква регистрация? Какво правят тези, които не са се регистрирали?

Имам и този проблем във форума :o не може да се махне това чудо, без регистрация не се вижда нищо :(

В началото бях сложил ограничение на 3 раздела и те не се виждаха от Гостите, а сега ми изчезна целия форум, т.е на нерегистрираните потребители им пишеше Няма форуми, аз промених този надпис със сегашния. Заради този проблем загубих около 2000-3000 уникални :(

Регистрирах се и прочетох за какво става на въпрос.. измамили са го :lol:
Раздухай навсякаде в нета,че са измамници да загубят клиентите си това заслужават :)

Ем копирай текста и тук, не мисля да се регистрирам само за да видя една тема и никога повече да не влезна :)

devent каза:
Ем копирай текста и тук, не мисля да се регистрирам само за да видя една тема и никога повече да не влезна :)
темата е 25 мнения не мога всичко да копирам накратко:
обеща ли са му 2 тениски и 1 шапка,той си е изпълнил условието,а когато е станало време да му ги пратят те са се скрили и не е можел да се свърже с тях както се казва САЙР бг естествено :evil:

Или направи темата видима без регистрация, или направи скрийн, както копирай и пусни тук.
Защото тази тема тук сега е вид спам.
Не може да пускаш за някои , че се измамници без да имаш факти.

Чист спам.
Нямам против да потърсиш подкрепа тук но защо тези линкове и чудо.

Защо не може нормално да кажеш... "така...така стана...." .
Ти какво правиш? Повече по темата тук и хоп... в твоя сайт , страница без информация а само реклами и трябва да се регистрирам задължително за да видя какво?

Все си мисля, че нещо се разминавате .
Не мога да повярвам, че някой ще се крие за няколко тениски.
Тук в последната игра стотици левове събрах и не съм се притеснявал ,
че това с тениските ме озадачава.

Намери някакъв техен различен emаil и им пиши пак.

Извинявам се за латиницата но съм го копирал от скайпа

Код:
[22-Oct-09 20:47:49] admin каза: zdr
[22-Oct-09 20:48:04] Portokal.bg каза: zdr
[22-Oct-09 20:48:27] admin каза: na 26 ti priklu4vame nali 1 viq mesec s partniorstvoto?
[22-Oct-09 20:51:00] admin каза: ?
[22-Oct-09 20:51:10] Portokal.bg каза: da
[22-Oct-09 20:51:18] admin каза: 6te prodyljite li?
[22-Oct-09 20:51:30] admin каза: pitam za6toto ima drugi saitove koito iskat da sme partniori
[22-Oct-09 20:52:17] Portokal.bg каза: mi pls pishi mi utre
[22-Oct-09 20:52:26] admin каза: dobre
[22-Oct-09 20:52:39] admin каза: a za tazi shtampa za 2-te teniski i 6apkata
[22-Oct-09 20:52:50] admin каза: trqbva da vi izpratq snimka i da q izrabotite taka li?
[22-Oct-09 20:53:22] Portokal.bg каза: da
[22-Oct-09 20:53:36] admin каза: dobre utre 6te vi pi6a
[22-Oct-09 20:53:39] admin каза: leka ve4er
[25-Oct-09 12:28:25] admin каза: zdr
[25-Oct-09 12:28:31] admin каза: utre sme 26?
[25-Oct-09 12:28:37] admin каза: she mahame li reklamata ili shte produljim?
[26-Oct-09 17:14:34] admin каза: zdraveite
[26-Oct-09 17:14:53] admin каза: maham reklamata, tyi kato kolko pyti va popitah za reklamta
[26-Oct-09 17:14:58] admin каза: dali 6te prodyljite ili ne
[26-Oct-09 21:45:36] admin каза: ??
[26-Oct-09 21:46:05] admin каза: zdraveite
[26-Oct-09 21:46:07] admin каза: kakvo she pravim?
[27-Oct-09 19:26:11] admin каза: zdraveite
[29-Oct-09 9:52:22] admin каза: zdraveite
[29-Oct-09 13:37:30] admin каза: mai ne ste seriozni?
[29-Oct-09 13:37:41] admin каза: kato gledam taka izob6to ne mi pi6ite
[01-Nov-09 8:22:42] admin каза: zdravei
[01-Nov-09 8:29:04] admin каза: kakvo stana nali shtqhte da pratite 2 teniski i edna 6apka?
[06-Nov-09 10:50:33] admin каза: Здравейте
[07-Nov-09 19:41:43] admin каза: zdr
[10:04:10] admin каза: zdr kvo stanah teniskite i 6apkata?
[10:04:47] admin каза: ???
[10:07:51] admin каза: ne znam za6to se izlagate za 2 teniski pff
[10:12:00] admin каза: uj ste golqma firma
[10:12:04] admin каза: i se pravite na tariakti
[10:12:07] admin каза: za 30 lv
[10:12:14] admin каза: prosto nqmam dumi

погледнете датите, погледнете какво се е случило.

ПП. От другия ми скайп нарочно ги адднах и им писах, че ще поръчам 20 тениски и каква цена могат да ми направят? Не минаха 20 секунди оппп отговор получих, питат ме зависи какви тениски искате....

Абеее нямам думи :D за 2 тениски да се излагаш, срамота е.

Е айде сега .. юридическо лице да пише така ... - измамен си .

stoqnski каза:

Да и ако наистина ти е писал така, трябва да си много глупав за да не се осетиш, че намирисва на измама.

webdeveloper каза:
stoqnski каза:

Да и ако наистина ти е писал така, трябва да си много глупав за да не се осетиш, че намирисва на измама.
Е той на работата си може и като президент да говори ама вижте часа едва ли тогава е на работното си място ... Така че не му пречи да пише каквото си иска ... също така не е казано че например не може да е друг човек и просто да е искал да му пише утре, защото истинският го няма в момента ...

Мен нещо друго ме притеснява.
Няма ли email този портокал?
Официален?
Какви са тези skype-та?

Освен ако не е skype-то което го пише в сайта им.

Писах им на този мейл info@portokal.bg 2-3 пъти и пак нищо, абе наистина са големи измамници... Сега ще си ги поръча тия двете тениски и
шапката от друг сайт за тениски и ще ги пратя на победителите в състезанието ( не съм човек за 50 лв или за колкото и да е пари ;)

Хаха днес им писах мейл, че ще им направя антикампания :)

Веднага намериха причини :lol:

Сега още ги тормозя, да видим какво ще се получи :)

Добави 1 страничка в сайта ти и обясни всичко подробно как е станало. Сложи една "реклама" в сайта си препращайки към тази малка страничка и чакай да ти се молят. :wink:

NewGuy каза:
Сложи една "реклама" в сайта си препращайки към тази малка страничка и чакай да ти се молят. :wink:
Да ти се молят ли? И за какво да му се молят? Наивно е да се мисли, че някой ще ти даде нещо, независимо дали е тениска или каквото и да било, без да сте говорили най-малкото очи в очи, да не говорим за сключване на договор. Portokal.bg е един от най-големите сайтове за тениски в България. Наистина се надявам да не са те излъгали така, защото е много грозно и честно казано не мога да повярвам много много. При всички положения обаче не мисля, че най-разумното нещо е да "наплюеш" този сайт. Може да им се обадиш по телефона, да отидеш в офиса им, да им напишеш ако трябва и 100 мейла, но като ги плюеш нищо няма да промениш. Дано поне си си направил някакъв извод от всичко това, а именно да не се доверяваш на хора, които в случая не познаваш. За каквото и да било.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе