Prison Break - втори сезонс

mizarck

Registered
Здравейте,
някой знаели колко епизода има във втори сезон на сериала защото оз намирам само 12 а в дванайсти епизот по нищо не личи че сериалът свършва

Благодаря предварително

Soul_Stealler каза:
Ами, мисля че има колкото 1ви сезон. :wink:

ако е така от каде да намеря останалите серри и суб за тях никаде ги няма

Soul_Stealler каза:
Това е защото още не са излезнали. Всяка седмица излиза по една нова серия :wink:
:shock: :shock:
Филма още ли се снима

пп разбрах че авторите са предвадили само 2 сезона ще има ли трети сезон или няма да има

Не съм сигурен дали още се снима филма, но е факт че илиза по една серия на седмица :lol:

Дано има и 3ти сезон :)

Smirnoff каза:
2-ри сезон го има в сървъра на доставчика който имам 2-ри кабел.
Но в момента съм на БТк и немога да го кача никаде :(

е и аз намерих втори сезон но само до 12 епизод не вярвам да са излизли още

пп до кой епизод е при доставкикати

човек, кабела е в другата стая иска местене на цялата нация да пусна дригия нет. Тая вечер като излеза ше питам приятелите те трябва да знаят. Ама в даскалото говореха че некой съученички са гледали 2-рия сезон :roll:

Prison Break е много вълнуващ сериал , който не трябва да се пропуска . Стана ми един от любимите :D
Засега са излязли само 12 епизода от сезон 2-ри . Следващият епизод /13/ излиза в сряда или вторник . След това се прави кратка пауза и сериала продължава чак другата година в края януари .
Невъзможно е някой да е гледал целия 2-ри сезон . Дано има 3-ти сезон :P

Ае да си направим фен клуб!Може ако админ се навие да има раздел във форума за сериала!

Varna_staff каза:
От къде да си изтегля и аз 12-те серии на втори сезон. Предварително благодаря.
От arenabg.com вече има целият втори сезон там

Много ми хареса края на втори сезон / не беше както обикновено свършват сериалите - яли пили и се весилили / ... :lol: :lol:
Искам да видя как Махоун и Скофийлд ще избягат от затвора :D , но
сериите ще се снимат чак лятото :?

Player_pz каза:
Много ми хареса края на втори сезон / не беше както обикновено свършват сериалите - яли пили и се весилили / ... :lol: :lol:
Искам да видя как Махоун и Скофийлд ще избягат от затвора :D , но
сериите ще се снимат чак лятото :?
не гледа ли края
скофилд избяга пак
точно за това го сложиха в това оделение за да избяга

Гледах края ,
Скофийлд още не е избягал ,
знам че са го сложилили в това отделение за да избяга , нали онзи дъртия го каза ...

Back
Горе