prodatabg.com Портал за ИТ технологии и софтуер!

Stealth

Registered
Здравейте!!! Представям ви личният ми портал за Информационни технологии Prodatabg.com в който ще намерите всичко от света на информационните технологии, софтуер за СВОБОДНО сваляне, комуникации, хардуер, симбиан и java приложения, мобилни новини и още много...

Ще се радвам да чуя вашето мнение за него и ще ви помоля ако на някой не му харесва нещо по-сайта да се обоснове какво точно не му харесва и какво предлага да се направи и т.н. Нека няма коментари от сорта "много тъпо" или "не ме кефи"

Благодаря за разбирането!!!

Stealth каза:
Здравейте!!! Представям ви личният ми портал за Информационни технологии Prodatabg.com в който ще намерите всичко от света на информационните технологии, софтуер за СВОБОДНО сваляне, комуникации, хардуер, симбиан и java приложения, мобилни новини и още много...

Ще се радвам да чуя вашето мнение за него и ще ви помоля ако на някой не му харесва нещо по-сайта да се обоснове какво точно не му харесва и какво предлага да се направи и т.н. Нека няма коментари от сорта "много тъпо" или "не ме кефи"

Това rel="nofollow" дето го ползваш ....

Трябва да направиш точно обратното на това което си направил.
Да не си разбрал грешно този таг, защото така както е в момента
е нелогично и опасно.

admin каза:
Stealth каза:

Това rel="nofollow" дето го ползваш ....

Трябва да направиш точно обратното на това което си направил.
Да не си разбрал грешно този таг, защото така както е в момента
е нелогично и опасно.

Кажи ми как да го направя? Моляте!!!

Player_pz каза:
Успех му пожелавам , въпреки че има още хиляда сайта на такава тематика и трудно ще пробие ..

Аз не съм го направил за да пробивам или да печеля пари, просто го правя защото се интересувам от такава информация и ми харесва да се занимавам :)

Stealth каза:
Аз не съм го направил за да пробивам или да печеля пари, просто го правя защото се интересувам от такава информация и ми харесва да се занимавам :)

шапка ти свалям :)

Stealth каза:
Admin кажи ми как да направя линковете да са "nofollow"?

Ама ти си ги направил така точно тези които не трябва да са nofollow .
Кой ти ги направи така?
Гледай

prodatabg.jpg

Кой ти наръга тези nofollow тагове точов менюто.
Сега google и останалите търсачки приемат тези твой линкове
за спам и няма да и дават в резултатите.
Така тези вътрешни страници никога няма да дигнат ПР.

Някой да не си направил лоша шега?

Back
Горе