Здравейте искам да кажа че на бтит тракер ми дава грешка като се опитам да направя някаква промяна и на друг хост не го прави но на мен ми трябва този.Искам да попитам дали не е някаква настроика на тракера спрямо хоста защото и този хост ми изиска да изключа GZIP за да ми отвори тракера и искам да знам дали няма и друга настройка а хоста става за качване на тракери не за това а ето и фрешката:"Warning: fopen(include/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/virtual/torrents.0bg0.com/htdocs/admincp.php on line 458
Warning: couldn't write config.php!". Като влеза в сайта си ми отваря тракера но като направя някаква настройка и ми се появява тази грешка и не мога да правя настройки така.Благодаря предварително надява мсе да ми помогнете.А хоста е www.z-bg.com
Warning: couldn't write config.php!". Като влеза в сайта си ми отваря тракера но като направя някаква настройка и ми се появява тази грешка и не мога да правя настройки така.Благодаря предварително надява мсе да ми помогнете.А хоста е www.z-bg.com