Q:За BTIT торент тракер?

mitko992

Registered
Здравейте отново исках да ви попитам нещо за превеждане.Значи хака за игри там където пише "Please choose the right" и искам да си го направя на български затова го изтрих и си написах ".CHUSEG." и после си отворих българския език и написах така: define("CHUSEG" ,"Моля изберете игра от дясната лента с игри"); но като си влеза в секцията после ми пише само ".CHUSEG." и не се превежда.Искам да ми кажете ако може къде греша или как да го преведа.Благодаря предварително.
А и ако някой знае сикин за бтит но да е черен примерно като на арената.Благодаря предварително.

Пробвай да сложиш define("CHUSEG", "Моля изберете игра от дясната лента с игри"); най-отгоре на файла в който ще го изписваш.После слагаш echo "".CHUSEG.""; и би трябвало да стане .

hrischo каза:
Пробвай да сложиш define("CHUSEG", "Моля изберете игра от дясната лента с игри"); най-отгоре на файла в който ще го изписваш.После слагаш echo "".CHUSEG.""; и би трябвало да стане .

В какъв смисъл наи отгоре на файла на games.php ли че това не съм го използвал до сега и затова ако не те безпокоя да ми обясниш по подробно :D .

Във файла с езика пишеш
Код:
define("GAME", "Моля изберете игра от дясната лента с игри");
В games.php търсиш този ред:
Код:
<span class="style3">Please Choose A Game From The Right</span> </p>
и го заменяш с
Код:
<span class="style3"><? echo GAME ; ?></span> </p>

Примерно искаш да изкараш echo "".CHUSEG.""; в файла games.php и слагаш define("CHUSEG", "Моля изберете игра от дясната лента с игри"); при другите define(); които трябва да се намират някъде горе във файла

Благодаря ви много само ако може да ми дадете и скина за който ви помолих да черен като на арената подобен сте златни :?: .

Back
Горе