Q:За SHOUTcast?

mitakos92

Registered
Здравейте имам онлайн радио с SHOUTcast и ползвам и техния сървар но искам да си поровичкам по сорса на вградената страница на сървара дето като пусна сървъра и като си напиша ИП то ми излиза статистиката на радиото и искам на тая страница примерно да и смена фона и др неща но незнам търсих и ненамерих дали знаете дали мога да и променям сорса на страницата тоес каде са файловете.Благодаря ви предварително.

Като влезеш в страницата която искаш даваш View-Source там е кода на страницата и си поправяш там .. :)

gionai каза:
Като влезеш в страницата която искаш даваш View-Source там е кода на страницата и си поправяш там .. :)
Е как от там нямам избор да преправям кода ве иначе на мен ми трябва да го променя но на SHOUTcast-а ненамирам файловете на страницата и дали някой знае къде са или как да си преправя по някакъв начин страницата.

gionai каза:
Немога да сфана кво изкаш да направиш :oops: :oops:
Ми значи знаеш пуснал съм си онлайн радио със сървара на winamp-SHOUTcast и като се пусне сървара и има кам него вградена страница тоест като си напиша след това ИП-то ми излиза тази страница и има статистика на радиото нали коя песен свири и такива работа но тя си е мн проста страничка и искам да я преработа и питам дали на този сървар знае някой къде са файловете за да си корегирам кода.Сега разбахте ли какво имам впредвид.

Edit: Да кажа че не са в папкта на сървара там ги няма!

bubust каза:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2080

Можеш да си играеш с останалото.
Ем аз това го знам но ме интересъва дали просто може да корегирам това вграденото иначе ще си го оставя него ако неможе то е по готино :D .

gionai каза:
не е там `според мен де` отвори .ехе-то и го разръчкай мойто радио така си го оправих :?:

Stifi каза:
gionai каза:
не е там `според мен де` отвори .ехе-то и го разръчкай мойто радио така си го оправих :?:
Мда bubust е прав сега като разгледах сорса на SHOUTcast хубаво видях че отива найстина кам сървара им и от там се зареждат файловете.Иначе на IceCast файловете са си в папката и мога да си ги редактирам както си поискам но SHOUTcast ми по харесва и според мен е по добър и ще си остана на него явно няма начин да редактирам сорса но голяма работа :D .

Back
Горе