B Bummer Registered 18 Ноември 2007 #1 Има ли начин да подкарам perl script (phpbb2 exploit) от site ми и от там да го управлявам ? И ако може линк към phpbb2/phpbb3/ipb exploits (каквото намерите), но да не са тези от milw0rm.com Благодаря За този, който е дал оптимални отговори +1
Има ли начин да подкарам perl script (phpbb2 exploit) от site ми и от там да го управлявам ? И ако може линк към phpbb2/phpbb3/ipb exploits (каквото намерите), но да не са тези от milw0rm.com Благодаря За този, който е дал оптимални отговори +1
U unknown Registered 18 Ноември 2007 #4 А може ли някои да даде инфо как се стартва експлоита ?(аз мисля че знам,но не съм сигурен.По точно ме интересува върху даден сайт?-- perl <пътя до експлойта> sait.org така ли ше е ?)
А може ли някои да даде инфо как се стартва експлоита ?(аз мисля че знам,но не съм сигурен.По точно ме интересува върху даден сайт?-- perl <пътя до експлойта> sait.org така ли ше е ?)
I iwanov Registered 18 Ноември 2007 #5 абе нз дали е кофти да давам такива сайтове тук но така и така темата е създадена: h4cky0u.org
T thinklinux Registered 18 Ноември 2007 #6 mi poprincip e taka... kam vseki exploit si pi6e instrukcii, no ne mislq 4e 4oveka sazdal temata pitashe za tova
mi poprincip e taka... kam vseki exploit si pi6e instrukcii, no ne mislq 4e 4oveka sazdal temata pitashe za tova
B Bummer Registered 18 Ноември 2007 #7 hishnika - не ми трябват forums, а експлойти за тях h4cky0u.org се update-ва Други идеи ?
B Bummer Registered 19 Ноември 2007 #9 Ако ви дам един exploit тук, ще може ли някой, който е по-наясно с perl да го пригоди с php, така че да може да се стартира от web site ?
Ако ви дам един exploit тук, ще може ли някой, който е по-наясно с perl да го пригоди с php, така че да може да се стартира от web site ?