REg. login logout

mann

Registered
Здраейте хора, имам следния проблем.
Искам да ползвам това http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=802 но не знам как да го направя. Някой би ли ми обяснил по стъпково кое каде да сложа?? и как да го направя?
Благодаря предварително
 

human

Registered
human каза:
Сега ще ти обясня как да си направиш. Значи взимаш някоя логин система (примерно тая на yibo) .Регистрираш се в фреехостиа (аз в др не съм се регистрирал и нз как е но в фреехостиа знам че всичко си работи) ,правиш си потребител в MySql-а.Качваш логин системата в фреехостиа и после оправяш настройките в config.php(в момента пиша как да направиш тази на yibo) .След това импортваш таблиците в базата данни.
Ето как : http://store3.data.bg/humanaaa/table.html
После примерно в index-а слагаш един код
<?PHP include "login.php"; ?>
там кадето искаш да ти стои логина и си готовМожеш и да копираш всичко от файла логин.пхп на всяка страница, но така кода ще ти стане доста по-дълъг и сложен.

Не обясних мн добре, но дано съм ти помогнал
Това е от др тема дето съм обяснил :wink:
 

Galli

Registered
Предполагам това не знаеш какво да го правиш.
CREATE TABLE `register` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`username` varchar(30) NOT NULL default '',
`password` varchar(255) NOT NULL default '',
`email` varchar(40) NOT NULL default '',
`msn` varchar(250) NOT NULL default 'Not Specified',
`aim` varchar(250) NOT NULL default 'Not Specified',
`location` varchar(36) NOT NULL default 'Not Specified',
PRIMARY KEY (`id`)
) TYPE=MyISAM;
За да направиш база данни трябва да имаш MySQL и phpMyAdmin.
Ако ги имаш отваряш phpMyAdmin и създаваш (Create new database) една база данни с име register. После натискаш бутона SQL, в полето Run SQL query/queries on database register: копираш горния код и натискаш бутона Go.
Друго, което може би ще трябва да промениш е в config.php
$conn = mysql_connect("localhost","root","");
localhost, root.
 

mann

Registered
Здравейте момчета. мерси за отговорите но как сега да ми излезе логина на страницата?
 

mann

Registered
Ами на моя сайт как да изкарам login-a?? Искам да можеш да се регистрираш..сложих онзи код в SQL-a конфиг.пхп логин.пхп и другите са ми в една папка. какво да правя сега?
 

Galli

Registered
Защо не кажеш всичко наведнъж. Login.php ти е файлът, с който се логваш. Можеш да копираш кода от него в страницата която искаш но тя трябва да е с разширение .php
 

human

Registered
Оправи настроките на MySql юзъра пасса хоста и базата данни,а ако си го направил сложи в index-a
Код:
<?PHP include'login.php'; ?> там където искаш да ти е логина  :?:
 

Горе