Register

GainWard

Registered
Здравейте!

Да попитам някои може ли да ми каже как да си направя да може да се регистрира в сайта ми и данните да идат в компа ми и да излиза както аз си го направя???
Пример: В сайта се регистрира име: GainWard с парола 1234 искам като даде на бутона Изпрати в определен *.txt или някои друг фаил да ми влиза в компа ето това:
"GainWard" "1234" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" - Ако си мислите че това "abcdefghijklmnopqrstu" сам го написал ейтака не е вярно. Това са ми много важни неща които не трябва да променям.

Та айде някои ако може да помогне че много ми трябвя!
10х Предварително! :evil:

GainWard каза:
Здравейте!

Да попитам някои може ли да ми каже как да си направя да може да се регистрира в сайта ми и данните да идат в компа ми и да излиза както аз си го направя???
Пример: В сайта се регистрира име: GainWard с парола 1234 искам като даде на бутона Изпрати в определен *.txt или някои друг фаил да ми влиза в компа ето това:
"GainWard" "1234" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" - Ако си мислите че това "abcdefghijklmnopqrstu" сам го написал ейтака не е вярно. Това са ми много важни неща които не трябва да променям.

Та айде някои ако може да помогне че много ми трябвя!
10х Предварително! :evil:

Ще трябва да си зададеш въпроса по ясно
Като за начало - този сайт на твоя компютър ли ще се хоства или някъде другаде?

Ами те headoff.com ще ми дадат хост. И ще стане така all-cs.headoff.com
Незнам вие кажете дали има начин да стане.

АМА МНОГО МИ ТРЯБВА ТОВА

Бе не ве човече :) Има 1 саит като се регистрираш в него и ти дава права на Counter Strike. А за да ти даде права трябва да се запише както вече казах по-горе в readme което аз искам.

GainWard каза:
Бе не ве човече :) Има 1 саит като се регистрираш в него и ти дава права на Counter Strike. А за да ти даде права трябва да се запише както вече казах по-горе в readme което аз искам.

Демек аз като се регистрирам на all-cs.headoff.com и трябва да се запише на моя компютър един текстов файл?!? Правилно ли съм те разбрал? Ако е така - забрави

Демек аз като се регистрирам на all-cs.headoff.com и трябва да се запише на моя компютър един текстов файл?!? Правилно ли съм те разбрал? Ако е така - забрави

Не на моя комп трябва да е!

Еми няма ли някав друг начин. Влезте ето тук и ще видите че е направено тчоно така. http://opti-lan.com Някак си го е направил да му се записват на компа тия работи. Ама как? :shock:

Ами ако сървърът е на моят комп? т.е. работя с Apache. Няма ли начин да стане така? Защото много ми трябва!

10х Предварително !

Нещата могат да се записват на твой файл,ако сайта е правен от тебе!Ама не можеш да направиш като се логваш в Yahoo или където и да е да се записва на твоя комп всичко!

Точно това искам. Не ми трябва да се логват, а да се регитрират само като вместо името му с паролата да записва съвсем различни неща.

След като го администрираш ти, то трябва да си инсталнал сървър на компа и записването ще става възможно само когато ти е вкл компа!

Знам бе човек аз и това искам. Помогни ми дай линк ако има такъв урок или напиши код-а ПЛС

GainWard т'ва с регистрацията мисля, че неможе да се записва в *.txt.
Май само в MySQL може да се съхранява.

Back
Горе