Remote управление (Radmin?)

Pussycat

Registered
Трябва ми програма с която да мога да влизам в чуждото компче с програма. Да ми показва екрана .. всичко да мога да правя .. но да мога да влизам И КЪМ динамични IP-ТА !!!

Не си мислете че съм индианец и незнам за Remote Admin, но незнам кои версии могаха да се кънектват към динамични Ip-та.. имам 2.2 и 2.3 те със сигурност немогат ! Могат динамични към нормални и нормални към нормални. А на мен ми трябва да вляза в един комп на БТК дето е (нета).

Приятели сме.. просто той е на 50 километра от нас и така да му направя едни работи дето неможе да направи от нас..

Благодаря :?:

ПП: Искам или някаква подобна програма или ремоут админ, който може да се свързва с нереални - динамични адреси като на БТК. :?:

Няма начин щом е на БТК,трябва този който ще му влизаш в щайгата да е с реално адресче.Не съм сигорен дали ще стане с Хамачи,понеже тя дава неподвижни адреси,но ме съмнява.
Иначе защо не пробваш и с РеалВНЦ , но и тя иска за сървара да е със статчен адрес.

index каза:
Няма начин щом е на БТК,трябва този който ще му влизаш в щайгата да е с реално адресче.Не съм сигорен дали ще стане с Хамачи,понеже тя дава неподвижни адреси,но ме съмнява.
Иначе защо не пробваш и с РеалВНЦ , но и тя иска за сървара да е със статчен адрес.

Има такава излязла версия на ремоут админ. Но незнам коя е.. те са доста..

Има начин.. знам и съм сигурен защото съм виждал и са ми казвали (но няма как да се свържа с тези хора да ги питам)

Pussycat каза:
index каза:

Има такава излязла версия на ремоут админ. Но незнам коя е.. те са доста..

Има начин.. знам и съм сигурен защото съм виждал и са ми казвали (но няма как да се свържа с тези хора да ги питам)
Пробвай с последната версия.Ако ли не пробвай с две-три назад ;)

Back
Горе