Пишеш http://localhost/pma/rusi_mc каза:аз съм с xampp server.
и немога да намеря откъде се адва нова база данни.
rusi_mc каза:аз съм с xampp server.
NazGul каза:rusi_mc каза:аз съм с xampp server.
![]()
надявам се този скреен шот да отговаря на въпроса ти
ще може ли само да те питам от каде мога да сложа парола на МуСял ?LuXiRiS каза:Ерр кво не му цакаш аз съм с еасу пхп 1.8 цъкаш на програмата Configuration и отдоло phpmyadmin излиза ти 1 страница има направи там малко в по ляво има поле каде да се пише пишеш името на базата дани и си готов ..
Успех 8)
pepo13 каза:ще може ли само да те питам от каде мога да сложа парола на МуСял ?LuXiRiS каза:Ерр кво не му цакаш аз съм с еасу пхп 1.8 цъкаш на програмата Configuration и отдоло phpmyadmin излиза ти 1 страница има направи там малко в по ляво има поле каде да се пише пишеш името на базата дани и си готов ..
Успех 8)
Само да ме упътиш каде е това привилегии ... щото искам да си напрая пхпбб форум апак паролата е знам (там дет иска парола не пиша нищо) ама проблема е че така ще ми го хакнат ? Искам да си променя паролата ...NazGul каза:pepo13 каза:ще може ли само да те питам от каде мога да сложа парола на МуСял ?LuXiRiS каза:Ерр кво не му цакаш аз съм с еасу пхп 1.8 цъкаш на програмата Configuration и отдоло phpmyadmin излиза ти 1 страница има направи там малко в по ляво има поле каде да се пише пишеш името на базата дани и си готов ..
Успех 8)
Отиваш на привилегии и едитваш дадения юзър и там му слагаш нова парола . но препоръчително е да смениш phpMyAdmin с по нова версия защото някой нямат login и става много бозаво като сложиш парола на root