RQ: Сайт за фирма занимаваща се с текстил..

RhythmiX

Registered
Помолиха ме да направя сайт за фирма,които продава платове,а аз нямам идея как би трябвало да изглежда сайта,ако може някой да ми даде някакъв темплейт за да видя горе долу на какво да наблегям и т.н

Благодаря предварително . ;)

Ми мисля че с PhotoShop трябва да се направи bacground-а с някакви си платове един върху друг захлупени вертикално. Менюто също трябва да е подобно със висящи малки кончета! :lol:

RhythmiX каза:
Помолиха ме да направя сайт за фирма,които продава платове,а аз нямам идея как би трябвало да изглежда сайта,ако може някой да ми даде някакъв темплейт за да видя горе долу на какво да наблегям и т.н

Благодаря предварително . ;)
Ето ти един сайт да видиш за какво долу-горе става въпрос. Това е сайт за предпазни екипировки, но би трябвало да ти даде представа какво трябва да съдържа сайта, който си решил да правиш.

Е за сега добре,като поразгледам още някакъв друг сайт ще започна да го правя...

RhythmiX каза:
Е за сега добре,като поразгледам още някакъв друг сайт ще започна да го правя...

знаеш ли аз как правя като трябва да правя сайт билото дизайна да е на фотошопа.
сядам първо пред бяло листче с моливче в ръка и си надрасквам нещичко.
после вече залягам над фотошопа.
вервай ми - много помага!!!

Не въпроса ми е да видя горе долу какво преставлява такъв сайт и т.н

Структура цветова гама да си имам представа горе долу как би трябвало да изглежда..

Ето ти един сайт да видиш за какво долу-горе става въпрос. Това е сайт за предпазни екипировки, но би трябвало да ти даде представа какво трябва да съдържа сайта, който си решил да правиш.
ухаа мацката със зеленото си я бива :twisted:

Back
Горе