RQ: Система за онлайн музика.

VaRkOlAkA

Registered
Някой има ли следната система: Да слагам някакви песни в един сайт който е оформен като плеър и да има търсачка и да може да се слушат песните онлайн от сайта без да е необходимо да се сваля нещо подобно на Линк

Ще го пробвам малко по-късно защото сега имам проблемчета със сайта ми :oops: :twisted:

Edit. Някакви други системи?

hishnika каза:
Тоя система я имам на компа,нищо не става от нея! Поне за мен :oops:

Така е аз дори не мога да я инсталирам появява се 1 грешка като я оправя се появявят още....иначе на пръв поглед изглежда добре ....

Някакви други предложения :/

Или идеи как да се напише скрипта, че да стане като този сайт http://spool.fm

Здравей и добре дошъл в Web-Tourist. Виждам по заглавието че идваш от дата.бг. и така...

Тук в този форум (PHP MySQL PERL) обикновенно се искат кодове или помощ за кодове, а не готови системи. За готовите системи си има оттделен раздел наречен CMS, ползвай него.

По темата... ще стане лесно. Една форма в която се добавя име на песента линк към нея и кратко описание... след което се добавя в базата данни. Полсе при изкарване задаваш на плеара да пусне линка и изкарваш Името на песента и Описанието. Бих ти дал готов код, но в момента нямам време да ти го напиша.

ПП: Започни от това и после ще го разширяваш и разширяваш и така... :)

Успех.

Malfurion каза:
Здравей и добре дошъл в Web-Tourist. Виждам по заглавието че идваш от дата.бг. и така...

Тук в този форум (PHP MySQL PERL) обикновенно се искат кодове или помощ за кодове, а не готови системи. За готовите системи си има оттделен раздел наречен CMS, ползвай него.

По темата... ще стане лесно. Една форма в която се добавя име на песента линк към нея и кратко описание... след което се добавя в базата данни. Полсе при изкарване задаваш на плеара да пусне линка и изкарваш Името на песента и Описанието. Бих ти дал готов код, но в момента нямам време да ти го напиша.

ПП: Започни от това и после ще го разширяваш и разширяваш и така... :)

Успех.

Мерси за насочващата информация, но проблема е, че не искам да е с флаш плеар понеже някои хора нямат инсталирани добавки за флаша и затова искам плеара да е на javascript както на сайта който съм дал за пример. Ако може да ми дадеш поне кода за този плеар за другото смятам, че мога и сам да си го направя

Back
Горе