RQ:Урок

Maniakabg

Registered
Здравейте!Ще ви помоля да направите един урок за това как се прави една семпла оналйн игра мисля,че и на други хора би могъл да им хареса този урок :)

Е ми зависи каква искаш! Аз сега БИХ я направил ама ЕДИНСТВЕНО ме затруднява Логин Системата!

luudman каза:
Е ми зависи каква искаш! Аз сега БИХ я направил ама ЕДИНСТВЕНО ме затруднява Логин Системата!
тобкова ли ти е трудно да се направи логин система
ако искаш аз мога да напиша някоя
или да преработя някоя

luudman каза:

еми подобна на http://citylife-game.net или на бгмафия обаче да няма чак толкова неща като citylife И bgmafia а като онази игра deam0n :) само да няма грешки в кодовете като на deam0n.eu/game
Казано на чист български език: "Искам проста онлайн игра без много екстри" <-- екстрите ще се мъча сам да си ги правя :) само да има град,магазин и още няколко нужни сгради :)

ПС: renegat96 ако искаш да направим заедно една онлайн игра търси ме в скайп maniaka_bg_

ПС2:Ако направите този урок ще е много полезен на много хора предполагам :)

то и да се направи урок???? колко хора ще могат да си направя игра след това, освен с копи и пеист? едва ли повече от 5-10 човека

jooorooo каза:
то и да се направи урок???? колко хора ще могат да си направя игра след това, освен с копи и пеист? едва ли повече от 5-10 човека
да наистина
като се пусне урок повечето ще дадът само copy/paste и ще станат 999999 еднакви игри
може преработя логин сис на vesku
няма да има нищо против щом я е пуснал като урок
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=771
ще направя така че да има и профил
и някое и друго по-интересно нещо
сигурно може да се направи да има различно подреждане
по име
и разни други в мембърлист
аз сигурно мога да си добавя разни есктри но основото не мога да я направя
така че да функционира

Ехо някой ще хелпне ли за направата на една оналйн игра подобна на deam0n.eu/game само,че по друг сценарий

Back
Горе