има програми за добавяне на даден сайт в много търсачки я дайте някакъв линк или име
V vesku Registered 1 Януари 2007 #1 има програми за добавяне на даден сайт в много търсачки я дайте някакъв линк или име
V vesku Registered 2 Януари 2007 #3 хора ще ми дадете ли програма че нз колко пъти си адвам сайта в гооглето ама все го няма като тарся
S Smirnoff Registered 2 Януари 2007 #4 Човека PoDMaTRiX ти е отговорил с напълно изчерпателен отговор. PoDMaTRiX каза: Закакво ти е програма като има ТОВА Увеличете... Няма такава програма. И да си дабавиш сайта в гугъла, няма как като го напишеш в сайта да ти излезе. Трябва първо да се направи ъптейта и чак тогава, ако те е индексирал.
Човека PoDMaTRiX ти е отговорил с напълно изчерпателен отговор. PoDMaTRiX каза: Закакво ти е програма като има ТОВА Увеличете... Няма такава програма. И да си дабавиш сайта в гугъла, няма как като го напишеш в сайта да ти излезе. Трябва първо да се направи ъптейта и чак тогава, ако те е индексирал.
H human Registered 2 Януари 2007 #5 Има такава програма, но незнам как се казваше, не си спомням.Имаше я в download.bg само това си спомням ..
Има такава програма, но незнам как се казваше, не си спомням.Имаше я в download.bg само това си спомням ..
V vesku Registered 2 Януари 2007 #6 human каза: Има такава програма, но незнам как се казваше, не си спомням.Имаше я в download.bg само това си спомням .. Увеличете... ама и аз не си я спомням в над 300 търсачки слагаше сайта
human каза: Има такава програма, но незнам как се казваше, не си спомням.Имаше я в download.bg само това си спомням .. Увеличете... ама и аз не си я спомням в над 300 търсачки слагаше сайта
M mizarck Registered 2 Януари 2007 #7 Има такава програма но е чиста боза търсачката или не ти приема сайта или те банват преди пробвах с такиви програми и нищо свестно не излезе
Има такава програма но е чиста боза търсачката или не ти приема сайта или те банват преди пробвах с такиви програми и нищо свестно не излезе