Script

TheWraith

Registered
Здравйте Smile! Вчера ми пратиха един линк:
http://www.flirt4e.com/test.php?tid=53911555
към един тест в който данните който аз написах се пратиха на друг майл ! I И се чуя дали на нqкои му се намира точно такаж script !
 

djvato

Registered
ако мога да попитам това скрипт за въпроси ли е ? , защото ако е такъв и на мен ми трябва :)
 

jooorooo

Registered
djvato каза:
ако мога да попитам това скрипт за въпроси ли е ? , защото ако е такъв и на мен ми трябва :)

това е скрипт, който попълваш и като натиснеш да изпратиш, праща отговорите на този които ти е пратил теста :)
 

djvato

Registered
jooorooo каза:
djvato каза:
ако мога да попитам това скрипт за въпроси ли е ? , защото ако е такъв и на мен ми трябва :)

това е скрипт, който попълваш и като натиснеш да изпратиш, праща отговорите на този които ти е пратил теста :)
ааа това го знам ... и е точно за това което си мисле ... затова него и попълних :D ако наистина на някой му се намиратакъв скрипт нека го сподели с нас ... а друго ако може да го едитне и да го направи не смао на този емаил дето си написъл ами и на админа така да го кажа ... демек да го праща и на този дето го е написъл там в полето и на твоя емаил да го направи в сами код на това нещо да напишеш собствения си емаил и на теб да го праща :lol:
 

jooorooo

Registered
наи добрия варянт е да се направи с запис в ДБ след субмитването и от там да се извлече информацията и да се прати на емаила. така няма нужда да се праща и на админа емаил, а и ще се пази в архивчето :)
 

djvato

Registered
jooorooo каза:
наи добрия варянт е да се направи с запис в ДБ след субмитването и от там да се извлече информацията и да се прати на емаила. така няма нужда да се праща и на админа емаил, а и ще се пази в архивчето :)
е да просто да има начин и ти да ги четеш :)
 

jooorooo

Registered
djvato каза:
jooorooo каза:
наи добрия варянт е да се направи с запис в ДБ след субмитването и от там да се извлече информацията и да се прати на емаила. така няма нужда да се праща и на админа емаил, а и ще се пази в архивчето :)
е да просто да има начин и ти да ги четеш :)

не само, просто нали трябва да пази id-то на въведения от теб емаил, за да ти прати твое уникално id с което можеш да разпространяваш формата. иначи няма как да се направи връзка на кой да прати информацията :)

хрумва ми малка идея за направата, ама нямам време за жалост :(
 

jooorooo

Registered
например за уникално id може да се направи следния номер, да се ползва само
Код:
$iduser=time();
или друг варянт за да не може да се получи случаино налучкване на кода е да се направи така:

Код:
$time=time();
$iduser=md5($time.rand(100000,999999));
 

bafitu

Registered
jooorooo,
няма ли да ти е малко кофти да имаш 32 символа в адрес бара (за md5 говоря) :)
какъв е проблема id в базата данни да е auto_increment и да е уникално ?
нито ще има повторение или запис отгоре нито нищо..а за пращането.. просто вземете един скрипт за пращане и го нагласете според нуждите или по-добре mail().
 

jooorooo

Registered
bafitu прав си. просто се бях замислил над друго нещо. и по инерция го написах така, че тъкмо пиша един скрипт с потвърцдение на регистрацията по емаил и се оплетох малко :oops:
 

Горе