forestspirit
Registered
първо да ви поздравя за хубавия саит ... 8) Значи искам да разбера как да си направя shine efect на едно лого ... ??? благодаря предварително 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
forestspirit каза:първо да ви поздравя за хубавия саит ... 8) Значи искам да разбера как да си направя shine efect на едно лого ... ??? благодаря предварително![]()
не ми трябва "resize" а да я завъртя под даден ъгъл примерно едната и страна да е по-напред а другата назад ...Cek0Ff каза:Ctrl + T
forestspirit каза:не ми трябва "resize" а да я завъртя под даден ъгъл примерно едната и страна да е по-напред а другата назад ...Cek0Ff каза:Ctrl + T
пичове нещо не можем да се разбереме не ми трябва да я въртя а да саздам илюзия за приближаване на част от картинката. например като едната и страна да е по напред от другата имаше такава опция чрез задаване на кординати ама не мога да я намеря ...!?!?!zaheto каза:forestspirit каза:не ми трябва "resize" а да я завъртя под даден ъгъл примерно едната и страна да е по-напред а другата назад ...Cek0Ff каза:Ctrl + T
Ctrl+T -> Десен Бутон -> Rotate.