Skype мъчи процесора.

Galli

Registered
Когато е пуснат скайп и стои на инкогнито без да го ползвам, виждам в таск мениджъра, че скайп работи на 3% непрекъснато. Има случаи, в които отива и на повече. Като го изключа му трябват поне 30 секунди за да се спре, понякога и много повече. Преди имах такава ситуация, но след като се ъпдейтна се оправи за известно време.
Има ли начин да го поправя?
Четох, че ако ми бил много бръз интернета работел като супервръзка. Как да разбера дали това прави?
 
Това може да не е точно от скайп може да бъде всичко. Ако скоро не си правил профилактика на компютъра си направи една, изчисти го от вируси или ако има нужда го преинсталирай почисти го ъпдейтни си драйвърите и така на татък. Както казах може да е от всичко.
И лично мое мнение не ползвай новите версии на скайп защото товарят много, препоръчвам ти версия 3.8 :lol:
 
Много са тежки новите версии - закотвен на 0% и 99МБ памет. :wink:

Автора: Пробва ли да деинсталираш Skype, изтриеш всичко свързано с него и инсталираш наново? Или само да ъпдейтнеш (ако не си)?
 
Съвет от мен. Ако не си толко вмъниачен от тази програмка направо я изхвърли. Едно време струваше сега е пълен буклук. Не търси начини да я оправиш, тя просто така си работи.
 
Meniak каза:
Съвет от мен. Ако не си толко вмъниачен от тази програмка направо я изхвърли. Едно време струваше сега е пълен буклук. Не търси начини да я оправиш, тя просто така си работи.

Ето още едно умно мнение... :? Стига бре хора, как пък при мен работи без проблем? И при другите?
 
Ползвам го, защото познатите ми го ползват. Иначе изобщо не симпатизирам на определени програми, марки и т.н., ползвам това, което ми върши работа. Инсталиран е на 8/8/2012. Проверката за ъпдейт ми казва, че съм с най-новата версия. Вируси няма. Кои драйвери? Всичките са инсталирани на 8/8/12.
Гледам го как стои на 4%, а използваната памет непрекъснато се мени м/у 100МБ и 101МБ. Струва ми се, че прави нещо.
Може ли да съм супернод и това да е проблемът?
 

Горе