Skype....

HackeR

Registered
Абе хора може ли да се хакне скайп ? Че тази вечер един ми хакна скайпа както чатех и ми изписа паролата беше сменена ... :(

:D Щом са ти го хакнали значе може.

Ако си влизал в онлайн сайтове дето са за скайп да влезеш в профила си, от там са те прецакали, ако някой абонат ти е пратил някой файл също, 21 век сме, вече какво ли няма.

TheWiLL каза:
:D Щом са ти го хакнали значе може.

Ако си влизал в онлайн сайтове дето са за скайп да влезеш в профила си, от там са те прецакали, ако някой абонат ти е пратил някой файл също, 21 век сме, вече какво ли няма.
Това се казва skype phishing :D

Да знам го, но не съм сигурен, че той е хакер! Карзва на приятелчетата си от WarezWorld Crew!

Незнам даже какво стана Паролата ви беше сменена написа изхвърли ме от скайп той после ми даде паролата и пишеше хакед би бирдфлу

BirdFlu мисля, че е вип в WarezWorld Crew или "Pirate-sky" или те е хванал с фишинг (phisher) или е използвал bruteforce на скайп, или прсто е хакнал сайт, където си бил регистриран, въвел си си скайп и просто паролата ти е била една и съща .. скайп несе хаква ей така, особено ако паролата ти е сложна :) ако е 123 или нещо от сорта не очаквай нищо..

bloods33ker каза:
BirdFlu хахаха знам го Phishing лесно е имам 3-4 програми такива :)

Хаха, хайде да не се правим на големите хакерчета. Разбий моята парола в skype, тогава се прави на големия

Back
Горе