SMS ранг , гласуване в уроците

nom3r1

Registered
Виждам, че станаха много категории, дали ще бъде по-удобно, ако в страни има примерно
[категория] [търсене] -[търси]-

категория -> select menu
търсене -> input
търси -> бутон

Другото, което е може би вече е коментирано, но искам да го споделя. Защо не се сложи някаква скала за гласуване в уроците, кои урок е хубав и ще бъде полезен за другите и кой не. Наистина, че при тези, които го знаят това няма да им е от много голяма полза, а на други ще бъде, но не гледаме кой колко знае, а тук става на въпрос дали добре е обяснен урока. Тоест, колко грамотно е написан, колко подробно и т.н.

Просто предлагам и не очаквам много хубави отговори, а очаквам много критики по това мнение..

nom3r1 каза:
Малко тъпичко, но ми дойдоха тези две идеи. Защо не се направи нещо като система за SMS ранг на потребителя. Например, аз искам да имам ранг "WT Fen" изпращам смс с текст; rang WT Fen срещу 1,20..
Да има забранени рангове като "admin", "administrator", "moderator" и такива, но като се замисля, може да се натрупат доста не желани ЛС-та до admin, защо дадена поръчка не се е обновила..

Комерсиално..... $$$

Коментирахме го на срещата.
Аз не мога да си представя ако почнем от смс да се обират пари.
Ще загубим много.
Директен автогол е това.
WT предоставя безплатно информация, не плетена.

staf каза:
Е, не беше точно това идеята ми :?
Аз прегложих да сложим на всички по 1 бан и да трябва да пратят смс да го махнат... в кръга на шегата разбира се :)

Иначе и аз не виждам място за смс-и в WT, просто не ми изглежда на такъв тип сайт.

Soul_Stealler каза:
staf каза:
Е, не беше точно това идеята ми :?
Аз прегложих да сложим на всички по 1 бан и да трябва да пратят смс да го махнат... в кръга на шегата разбира се :)

Иначе и аз не виждам място за смс-и в WT, просто не ми изглежда на такъв тип сайт.
Да.
Сетих се нещо, имаше един сайт който се бъзикаше от рода "Вие имате бан , а да махнете бана пратете смс на .." .
И аз за тук съм си го мислил, в кръга на шегата разбира се
:) .

Аз бих написал: "Ако искате да помогнете на сайта, пратете СМС ... така и така ... парите ще се ползват за поддръжката му ...."
И наистина бих пратил ако така културно е написано в който и да е сайт, но това да е по желание и всички останали услуги да са безплатни.

Защо всичките обсъждате само пъравата и по-лоша идея за SMS-ите.

Мисля, че върху това:
Другото, което е може би вече е коментирано, но искам да го споделя. Защо не се сложи някаква скала за гласуване в уроците, кои урок е хубав и ще бъде полезен за другите и кой не. Наистина, че при тези, които го знаят това няма да им е от много голяма полза, а на други ще бъде, но не гледаме кой колко знае, а тук става на въпрос дали добре е обяснен урока. Тоест, колко грамотно е написан, колко подробно и т.н.

трябва да поразсъждаваме :)

Аз лично съм "за". Да има някакъв вид оценяване на уроците :)
В почти всички други сайтове за уроци има. Мисля, че ще е хубаво и тук да се сложи някаква такава рейтинг системка :P

Не ми харесват идеите...
Първото... да се надяваме, че никога няма да стане.
Второто... какъв е смисъла? Каква ще е разликата между урок с рейтинг 3 и урок с рейтинг 5? Не виждам смисъл...

Сайта не взима пари от потребителите си под никаква форма.
сайта не е длъжен на никой и никой не е длъжен на сайта.
Пари могат да се съберат и без СМС-и.
С пари не можеш да си купиш ранг, а и в сайта няма рангове.

admin каза:
Сайта не взима пари от потребителите си под никаква форма.
сайта не е длъжен на никой и никой не е длъжен на сайта.
Пари могат да се съберат и без СМС-и.
С пари не можеш да си купиш ранг, а и в сайта няма рангове.

Както казах и по-горе това за парите е малко тъпо, но все пак исках да попитам. Имам още едно предложение относно търсачката на уроците.. Виждам, че станаха много категории, дали ще бъде по-удобно, ако в страни има примерно
[категория] [търсене] -[търси]-

категория -> select menu
търсене -> input
търси -> бутон

Или нещо от сорта. Все пак ще си редактирам първото мнение за ранговете, защото е много тъпичко.

[offTopic]
Ще мина с голфера да ударя колата на админа като имам време, та да почнем новата игра :wink:
[/offTopic]

B13_Savage каза:
[offTopic]
Ще мина с голфера да ударя колата на админа като имам време, та да почнем новата игра :wink:
[/offTopic]

ти по добре участвай в тази.

Back
Горе