R RIP Registered 12 Април 2010 #1 От кой сайт мога да си поръчам услуга като тази: Потребителят да изпраща някакъв текст и до него потребителското си име за да получи бонус в сайта ...
От кой сайт мога да си поръчам услуга като тази: Потребителят да изпраща някакъв текст и до него потребителското си име за да получи бонус в сайта ...
R RIP Registered 15 Април 2010 #4 Поръчах си услуга от smspay.bg, някой може ли да ми помогне да напиша скрипта за приемане на смс-ите, че немога да го направя
Поръчах си услуга от smspay.bg, някой може ли да ми помогне да напиша скрипта за приемане на смс-ите, че немога да го направя
I idevbg Registered 15 Април 2010 #5 Малко офтопик става вече, но за мен мобио са най-добрият избор. Тествал съм всички тях и от мобио съм доволен много повече. Уисдъм пък са най-кофти за мен ..
Малко офтопик става вече, но за мен мобио са най-добрият избор. Тествал съм всички тях и от мобио съм доволен много повече. Уисдъм пък са най-кофти за мен ..
R RIP Registered 15 Април 2010 #6 Попитах дали някой ще ми помогне да направя скрипта за смс-ите, а не кой е по-добър и кой не е
M mitko666 Registered 16 Април 2010 #7 http://smspay.bg/contactus Свържи се директно с тях ще ти помогнат 100%.