SQL Заявка въпросец (100)

Pussycat

Registered
Здравейте,
имам въпрос към вас относно sql заявките.

И така.. купих си днес хостинг обаче phpmyadmin-а непозволява да се бута нито базите данни нито юзъри само за sql заявки, експортиране, импортване и другите работи.

Те базите данни и потребителите се създават от контролния панел. И сега имам sql заявки които трябва да се запишат в определени база данни -> в таблици и поради причината че немога да отворя базата данни от phpmyadmin-а и да вкарам sql-а ва моля да ми помогните:

Как да вкарам определен SQL код за и/или в определена база данни чрез SQL прозорчето в phpmyadmin-а да я вкарам.

Или пък с някакъв php код да вкарам sql в таблица.

Как ще стане ?

Моля помогнете ми че супер много ми трябва и ми е много спешно :? :?

Отваряш си .sql файла, копи на цялото му съдържание и го пействаш в SQL полето.

ПС: И после GO.

Еми например това:

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value)
VALUES ('rss_image', '');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value)
VALUES ('max_rss_topics', '15');

Как ще знае в коя база данни да го вкара ? Или то ще си намери мястото ?

Нали трябва да се отвори първо базата данни и тогавя SQL. (точно това нестава)

Би трябвало да имаш достъп само до 1 база данни, така че автоматично ще се запише в нея, но не съм сигурен.

Направил ли си база данни? Може би не се прави от phpMyAdmin, а от някъде другаде (примерно MySQL или Database).
Щом си е купил, значи може би има право на повече от една база данни.

не не.. аз имам право над тях естествено.

Там се създават юзъри и се добавят към дата базите. Но с тези юзъри не се влиза в пхпмайадмина. Те са за свръзка. Ако съм логнат в контролния панел мога да вляза в phpmyadmin-а без да ми иска парола. Изписва ми че нямам Привилегии. Питах support-а казаха ми точно което и аз ви казвам. От конролния панел се бутат базите. Но само от phpmyadminа мога да бутам SQL командите или с някакъв php код ако си направя. Но като се цъкне на базите данни не ги отваря а се рефрешва прозореца. (явно защото нямам привилегии) Сега имам работа но като се върна ще пробвам да се логна с юзър и парола от базите ми данни без да съм влизал в cpanel-а.

ех тез защитни мярки край нямат..

После ще пиша.

Благодаря

Оправих се... :lol:

То сега нали хостинга е новичък и докато се актуализират нещицата.. dns-и функции.. вече всичко си бачка на 100% :)

Back
Горе