M mute Registered 9 Март 2007 #1 правя си един скрипт и искам когато няма посочена стоиност да ми селектира всички стоиности пробвах с % но нещо немисе получава полето е integer ( int) SELECT * FROM table WHERE row=10 AND row2='%' неми връща резултат
правя си един скрипт и искам когато няма посочена стоиност да ми селектира всички стоиности пробвах с % но нещо немисе получава полето е integer ( int) SELECT * FROM table WHERE row=10 AND row2='%' неми връща резултат
M mizarck Registered 9 Март 2007 #2 Пробвай така <?php $neshto = ""; if (!empty($neshto)) { $var = "AND row2='$neshto'"; } ?> SELECT * FROM table WHERE row=10 $var Предполагам че ще се оправиш в примера ми
Пробвай така <?php $neshto = ""; if (!empty($neshto)) { $var = "AND row2='$neshto'"; } ?> SELECT * FROM table WHERE row=10 $var Предполагам че ще се оправиш в примера ми
M mute Registered 9 Март 2007 #3 о не сетих се за това но неми върши работа понеже ще имам към 20 колони немисе прави заявката по този начин ЕДИТ Всъщност % се ползва при низове т.е. трябва да е row LIKE % за да селектива всички данни
о не сетих се за това но неми върши работа понеже ще имам към 20 колони немисе прави заявката по този начин ЕДИТ Всъщност % се ползва при низове т.е. трябва да е row LIKE % за да селектива всички данни