StarCraft II

Soul_Stealler

Registered
Помните ли игрицата StarCraft ?
...
Ще има втора част :D :D :D
Днеска е пуснат официалния трейлър на играта :) :) :)
http://www.starcraft2.com/

Soul_Stealler каза:
Помните ли игрицата StarCraft ?
...
Ще има втора част :D :D :D
Днеска е пуснат официалния трейлър на играта :) :) :)
http://www.starcraft2.com/
помним я .. :)
Още я играя със chaets дано излезе 2-ката по скоро .. да я играя :)

StarCraft II - официално!
19.05.2007 : VlaDiMir4o

Hell, It's about time! Дълго пазеният в тайна проект на Blizzard се оказа не какво да е, а StarCraft II. Епичната междупланетна битка между протоси, терани и зерги (четвърта раса няма да има) продължава с пълна пара в продължението на тази оригинална класическа реалновремева стратегия. С нови единици и способности за всяка раса, ъпгрейди на вече познатите ви юнити, с мощен триизмерен енджин, който поддържа динамични битки между масивни армии, StarCraft II се очертава като една от най-добрите игри в жанра въобще. Blizzard ще изнесат още информация в близкото бъдеще, така че дръжте под око сайта www.starcraft2.com, на който в момента е пълно с шотове, има два страхотни трейлъра (cinematic и artwork, последният придружен и с малко геймплей кадри) и шепа илюстрации и уолпейпъри. Не пропускайте да го посетите особено утре, когато ще се появи и геймплей видео!
На вечния въпрос кога ще можем да играем Blizzard отговарят, че все още е твърде рано да се каже, но едно смело предположение би било лятото на идната година.
Супер много се кефа :D искам да излиза колкото се може по-рано :?:

Класиката се завръща! Blizzard е единствената компания която няма слаба игра. Всичко което направят е хит от най-висок ранг. Е със Star Craft 2 те отново оцелиха десятката. Чакам я с нетърпение! :D

Ако има тука някоя ентусиаст да го тресна на War TFT нека се обади 8)
При близард нема лабаво .. помня като играех Warcraft 1, после 2 .. еех времена :D

Аз попринцип игри неиграя ама като излезе тая няма да пропусна да я пробвам. :)

Някой може ли да ми изброи няколко игри на Blizzard ?

Играта като начало може да скъса всички рекорди за най-много теления,но дали ще е така добра както единицата,засега никой простосммъртен човек не може да каже.Надявам се,че няма да се провалят и я чакам с нетърпение.

iwanov каза:
Аз попринцип игри неиграя ама като излезе тая няма да пропусна да я пробвам. :)

Ми на Blizzard е ако не се лъжа..
World Of Warcraft Доста извесна игра..
Но според мене доста тъпа... :twisted:
Иначе във Blizzard Е наи голямата.. ;)

iwanov каза:

Аз ще ти ги изброя всичките:
-- RPG --
Diablo
Diablo:Hellfire
Diablo2
Diablo2:Lord of Destruction

-- RTS --
StarCraft
StarCraft:Brood War
WarCraft:Orcs vs. Human
WarCraft 2: Tides of Darknes
WarCraft3: Reing of Chaos
WarCraft3: The Frozen Throne

-- MMORPG --
World of WarCraft
World of WarCraft: Burning Crusade

Всички игри са номер едно! Без изключение. :D

Като си помисля,тази година ще излизат много ама много игри,които са с удивителна класа.То Diablo 3,Lineage 3,StarCraft 2,Halo 3,HL 2 Episode 2.Края на годината направо ще лудна.... :!: :lol:

BahFullFen каза:
Като си помисля,тази година ще излизат много ама много игри,които са с удивителна класа.То Diablo 3,Lineage 3,StarCraft 2,Halo 3,HL 2 Episode 2.Края на годината направо ще лудна.... :!: :lol:
Направо върхът..
:twisted:

Току що гледах едно demo play клипче на StarCraft II ... omfg ... леле .... супер яка ще е тая игрица :D :D :D

BahFullFen каза:
И аз съм навит да направим едно яко стар крафтче.
Ами айде някои да записва някаде играчите.. :)
Правила кога ще се играе ала бала.. :)

Player_pz каза:
dashe , направи една тема за турнира в този раздел и обясни регламента :)
Готово е ;)
Ако има нещо друго казвайте там.. :)

BahFullFen ти от къде намери инфо, че ще излиза Diablo 3. Защото до колкото знам има слухове но нищо по конкретно. :idea:

Back
Горе