Streaming ?

GaTio2

Registered
Здравейте, извинявам се ако съм сбъркал раздела но искам да ми кажете какво е това стреаминг защото ми трябва за филмите да ги гледам от където искам от 5-10 минута а не да чакам да заредят ако може да ми кажете как става :cry:

ох ох ох казах ви как може да стане и да ми обясните малко а не да ми давате статии на английски които няма да разбера

streaming е и слушането на онлайн радио примерно, ако имаш quick time player вързан към мозилата, който да ти отваря mp3 файловете пак е вид стрийминг... общо взето отваряне на даден файл без да го сваляш (макар, че го сваля като Кеш на браузъра)...

GaTio2 каза:
Здравейте, извинявам се ако съм сбъркал раздела но искам да ми кажете какво е това стреаминг защото ми трябва за филмите да ги гледам от където искам от 5-10 минута а не да чакам да заредят ако може да ми кажете как става :cry:
Това си зависи от player-a, който ползваш за гледане ;)

ами аз исках тоя плеър дето имам в сайта обаче писах на супорта ето го и отговора
You can do this with Streaming. If you are using streaming, you can set the flashvar
called start, which will allow you to set a start point to play the video file from.
ако може някой да ми помогне супер ще е ;) явно може ама аз не го разбирам това

Back
Горе